VEĽKOMETRÁŽNY MEZANÍN S INTERIÉROVÝM WELLNESS

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

MFgroup Vám exkluzívne ponúka jedinečnú príležitosť ku kúpe majestátneho bývania vo veľkometrážnom byte s vlastným bazénom a wellness centrom, tromi terasami a úžasným panoramatickým výhľadom na mesto.

Byt o rozlohe 440 m2 + 100 m2 terasy je definovaný ako mezanín a rozprestiera sa na dvoch najvyšších podlažiach 10 poschodového bytového domu pričom z výťahu je prístup priamo do bytu, bez možnosti pristúpu tretích osôb.

Vyššia úroven bytu ponúka vstupnú halu, predsieň s toaletou, tri obytné izby pričom každá disponuje vlastnou kúpeľnou a šatníkom. Dominuje jej priestranný obyvací priestor (134 m2) s kuchyňou, jedálňou, majestátnym priehladným krbom a výstupom na terasy. Obývacia čast je priestorovo prepojená aj s nižšou úrovňou bytu kde nájdeme wellness centrum. Táto časť sa skladá z bazénu( 8 metrov), výrivky, sauny a odpočivárne. Bazénová časť má strop vysoký cez dve podlažia a cez velkoformátové okná poskytuje úžasný výhľad na Bratislavu.

Poslednou časťou nehnuteľnosti je veľká strešná terasa s krbom, kuchynkou, sprchou a výhľadom na západnú časť Bratislavy.

V prípade ďalších otázok a konkrétnejších informácii kontaktujte nášho predajcu na telefónnom čísle .



Podobné realitné ponuky - 5 a viac izbový byt, Bratislava - Nové Mesto

NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou
Predaj 690.000,- €
NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou

Realitná spoločnosť ICT Reality, s.r.o., ponúka na predaj slnečný mezonetový 6-ibový byt v 20 ročnom bytovom komplexe BDIV na Vajnorskej 98. Byt pozostáva z prvého podlažia, na ktorom...

5 a viac izbový byt 211.5 m2 Bratislava / Vajnorská 98
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PREDAJ mezonetový 6-izbový byt s priestrannou terasou 690.000,- € 5 a viac izbový byt 211.5 m2 Bratislava
Vajnorská 98
predaj