1.BCR - VEĽKORYSÝ 2-IZB. BYT V DESIGN CENTER JAROVCE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj veľkorysý 2-izbový byt v Design Center Jarovce. Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží, jeho úžitková plocha je 80,89 m2, ktorého súčasťou je loggia s výmerou 5,43 m2 . Pozostáva z predsiene, priestranného šatníka, otvorenej obývacej izby s kuchyňou a jedálňou, samostatnej toalety, kúpeľne a spálne. Z obývacej izby a spálne je možnosť vstupu na loggiu, ktorá poskytuje krásny výhľad na okolie.

K tomuto bytu je potrebné dokúpiť parkovacie miesto v cene 12.490 EUR s DPH (možnosť zakúpiť aj väčší počet státí). Možnosť výberu skladu/pivnice podľa výberu a veľkosti cca 2 m2 za 1.000 EUR, cca 5 m2 za 2.000 EUR alebo cca 10 m2 za 3.000 EUR s DPH. Začiatok realizácie projektu je plánovaný na jeseň 2016 a celý komplex bude dokončený do Vianoc v roku 2018.

Projekt Design Center Jarovce je pripravený pre klientov, ktorí očakávajú komfortné bývanie a komplexný areál s citlivým výberom prírodných materiálov na vysokej úrovni spracovania detailov. Pre interiéry bytov je pripravený zaujímavý štandard vybraných produktov a prírodných materiálov. Celý komplex má vlastnú atmosféru typickú pre loftové priestory. Tehlové fasády budú použité na jednotlivých novostavbách aj na zrekonštruovanej sýpke. Samotné budovy vytvoria zároveň zaujímavý vnútorný priestor pre terasové posedenie. Snahou projektu je vytvoriť milý funkčný priestor s príjemnou atmosférou, kde by radi trávili čas jeho obyvatelia, obyvatelia Jaroviec a návštevníci z Bratislavy a okolia. Zaujímavé loftové prevádzky, priestory na predaj, pekáreň s čerstvým pečivom, zmrzlina, či malý trh pre verejnosť, vináreň, cafe s terasou i výborná reštaurácia sú dobrým predpokladom pohody a príjemnej atmosféry. Pre spokojnosť klientov boli doplnené aj funkcie malej tanečnej sály pre jogu a pilates cvičenia, wellnes s vírivkou, saunami a masážami a beauty salón s kompletnými službami pre ženy. Projekt nezabúda ani na také drobnosti ako predaj novín a tabaku a bankomaty umiestnené najbližšie pri vstupe a k zastávke MHD, drop taxi stanovisko, štýlovú knižnicu s čitárňou, či fontánu s detským ihriskom. Design Center prinesie do Jaroviec vysokú kvalitu, príjemnú atmosféru pre všetkých. Zdravé jadro, ktoré spája funkcie aj ľudí, robí z nich priateľov a ponúka krásny zážitok.

Podobné realitné ponuky

2i byt so ZÁHRADOU, projekt OPÁL, BA V.,Jarovce,145,44 m2
Predaj 259.900,- €
2i byt so ZÁHRADOU, projekt OPÁL, BA V.,Jarovce,145,44 m2

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka EXKLUZÍVNE na predaj 2 izbový mezonetový byt s vlastnou ZÁHRADOU a terasou vo vypredanej PRVEJ ETAPE výnimočného projektu OPÁL , VILADOMY, objekt V11B, BA V., Jarovce...

2-izbový byt 61.54 m2 Bratislava - Jarovce / Jantárová
PREDAJ - OPÁL nový 2-izbový mezonet s predzáhradkou, Jarovce
Predaj 222.000,- €
PREDAJ - OPÁL nový 2-izbový mezonet s predzáhradkou, Jarovce

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na predaj nový 2-izbový mezonetový byt s predzáhradkou v novostavbe Opál v Bratislavských Jarovciach.BYT sa rozprestiera na 2. podlažiach v dome s troma...

2-izbový byt 60.86 m2 Bratislava - Jarovce / Ónyxová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
2i byt so ZÁHRADOU, projekt OPÁL, BA V.,Jarovce,145,44 m2 259.900,- € 2-izbový byt 61.54 m2 Bratislava - Jarovce
Jantárová
predaj
PREDAJ - OPÁL nový 2-izbový mezonet s predzáhradkou, Jarovce 222.000,- € 2-izbový byt 60.86 m2 Bratislava - Jarovce
Ónyxová
predaj