VEĽKÝ 1-IZB.BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE, KRUPINA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

NOVÁ CENA!!! Priestranný 1 izbový byt v širšom centre Krupiny. Byt je svetlý a oceníte na ňom nízke náklady na bývanie a bezproblémové parkovanie.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE NEHNUTELNOSTI :
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, izby, kúpeľne so spojeným WC. K bytu prislúcha murovaná pivnica.

POPIS NEHNUTELNOSTI :
• rozloha bytu je 36 m2, 3/3 poschodie
• náklady na bývanie vrátane všetkých energií pre 3 osoby sú 130€ mesačne
• plastové okná
• nová kuchynská linka
• výborná dispozícia – veľká izba, veľká kuchyňa ktorá môže slúžiť ako kuchyňa s obývačkou
• k bytu prislúcha murovaná pivnica
• bezproblémové parkovanie je veľkou výhodou hlavne vo večerných hodinách
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením)

BYTOVÝ DOM:
Bytový dom prešiel rekonštrukciou ako je napríklad zateplenie, nové vchodové dvere, plastové okná, nová strecha so zateplením atď.

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:

Tento byt je výborný hlavne vďaka veľkej izbe a veľkej kuchyni. Byt má dobrú orientáciu, ktorá Vám zabezpečí dostatok slnka. V bytovke sú dobré susedské vzťahy a vlastné parkovacie plochy – čo Vám zaručí bezproblémové parkovanie ktoré oceníte hlavne večer. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, čo je výhodou. Viete si veľa vecí upraviť podľa vlastných predstáv a keďže je byt s výbornou dispozíciou viete si ho prerobiť naozaj moderne a funkčne. K bytu prislúcha aj pivnica. Určite odporúčam osobnú obhliadku!!!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ! Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí vypracovanie kúpno-predajných zmlúv, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a odovzdanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom SGBT120ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.

Podobné realitné ponuky

REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Terany - ZNÍŽE...
Predaj 29.900,- €
REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Terany - ZNÍŽE...

Ponúkame na predaj jednoizbový byt s podielom na priľahlom pozemku v obci Terany.DISPOZÍCIA: Byt disponuje predsieňou so vstupom do kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom,priechodnou kuchyňou s balkónom...

1-izbový byt 23 m2 Terany