Veľký 1-izbový byt na ulici Hodonínska v Holíči

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

HRF REALITY, s.r.o. - Vám exkluzívne ponúka, na predaj veľký 1-izbový byt v žiadanej lokalite na ulici Hodonínska v Holíči. Celková rozloha bytu je 38 m2, vrátane nového veľkého balkóna a pivnice. Byt sa nachádza na ideálnom 2. poschodí, v zrekonštruovanej bytovke s novým výťahom.

Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou pri ktorej boli vymenené okná za plastové, položené plávajúce podlahy, tiež vymenená kuchynská linka a nové elektrické rozvody.

Výhodou tohto bytu okrem jeho veľkosti a lokality je, že sa predáva s kompletným zariadením (okrem práčky), čo dáva možnosť novému vlastníkovi sa nasťahovať bez akýchkoľvek starostí. K bytu prislúcha pivnica nachádzajúca v suteréne. Ďalšou výhodou môžem uviesť jeho nízke mesačné náklady.
Keďže sa nehnuteľnosť nachádza kúsok od centra, všetko máte na ,,skok“ ako školu, škôlku, obchod (LIDL), autobusové zastávky... Kúsok je to tiež na prechádzku k zámku a rybníku.

Pokiaľ chcete bývať rýchlo a bez starostí neváhajte ma kontaktovať. Pre viac informácií alebo zabezpečenia obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. alebo .

V cene je zahrnutý kompletný realitný servis spojený s predajom (prevodom) nehnuteľnosti:
- vyhotovenie kúpnych zmlúv a návrhov na vklad právnikom
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností,
- bezplatné vybavenie financovania hypotekárnym úverom s najlepšími finančnými podmienkami na trhu,
- odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií
- právne poradenstvo

Podobné realitné ponuky