Veľký 1 izbový byt v NOVOSTAVBE, Kresánkova ulica, BA IV. Karlova Ves

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom moderný veľký 1 izbový byt v NOVOSTAVBE, Bratislava IV. Karlova Ves - Dlhé Diely, Kresánkova ulica. Byt sa nachádza na 2/5 poschodí s výťahom. Výmera bytu je 68 m2 + balkón. K bytu prislúcha garážové státie.
STAV BYTU:
V byte je kuchynská linka s týmito spotrebičmi (chladnička, rúra na pečenie, el. varná doska, mikrovlnka, umývačka riadu). V kuchyni je barový pult so stoličkami. V kúpeľni je sprchovací kút, rebrinový radiátor, skrinka, práčka, toaleta je čiastočne oddelená stenou, priestor je odvetrateľný digestorom. V izbe a v kuchyni sú parkety, v predsieni a v kúpeľni dlažba a v celom byte je podlahové kúrenie s termostatom. V predsieni je vstavaná skriňa a skrinka na topánky. V izbe je stôl so stoličkami, televízor, stolík pod televízor, rohová rozkladacia sedačka, konferenčný stolík, skrinky a moderná manželská posteľ. V byte je zavedený vysokorýchlostný internet (WIFI) a káblová televízia.
Byt má bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami + tmavé rolety. Prenajíma sa kompletne zariadený.
K bytu prináleží jedno garážové státie v garáži bytového domu s diaľkovým otváraním brány.
K dispozícii ihneď. Bez domácich zvierat.
Cena : 590,-€ (470,-€ nájom + 120,-€ záloha na energie).
DISPOZÍCIA:
Pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej obytnej izby čiastočne prepojenej s kuchyňou a veľkej kúpeľne s toaletou. Izbu je možné predeliť na spaciu a obývaciu časť.
PLATBY:
Záujemca pri podpise Nájomnej zmluvy hradí prvé nájomné 590,-€, depozit 590,-€, províziu pre RK 400,-€
LOKALITA:
Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD). V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

Podobné realitné ponuky