360° VP:: 2-izb. byt 80 m2 v prístavbe RD, BA IV. DNV, ul. Pod Lipovým

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:
Ponúkame na prenájom 2-izbový byt so samostatným vchodom ktorý je ako prístavba rodinného domu. V cene nájmu sú zahrnuté aj náklady na energie.

STAV DOMU:
Prístavba sa skladá z dvoch miestností a kuchyne o celkovej rozlohe 80 m2. Jedná sa o kompletne zariadený objekt vhodný pre 3-4 ľudí (domáca pani preferuje mužov). Jedna miestnosť je zariadená ako spálňa s dvoma posteľami a vstavanou skriňou s posuvnými dvermi. Druhá miestnosť je zariadená ako obývacia časť s rozťahovacou sedačkou (pani domáca zvažuje podľa potreby jej výmenu za dve postele), veľkou trojdielnou skriňou a TV. Internet je možné zabezpečiť,nieje však v cene nájmu.

PLATBY:
Pri podpise zmluvy sa hradí jednomesačné nájomné vo výške 400,- euro + kaucia vo výške jednomesačného nájmu 400,- euro (kaucia sa po ukončení nájomnej zmluvy vráti nájomníkovi) + 400,- euro provízia pre realitnú kanceláriu.

LOKALITA:
Bratislavská časť Devínska Nová Ves sa nachádza v krásnom prostredí pod lesom. Poskytuje kompletné občianske vybavenie, školy, materské školy, nákupné centrá, zdravotnícke zariadenia.

Podobné realitné ponuky