Veľký 3-izbový byt na Vajnorskej ulici v Bratislave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
113 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
280.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

52358x zobrazená v zozname / 4159x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj: Veľký 3-izbový byt na Vajnorskej ulici v Bratislave

Lokalita: Bratislava - Nové mesto


Počet izieb: 3
Výmera: 113 m2 + loggia 8,06 m2 a balkón 6,09 m2

Financie: 280.000,—EUR



Skôr ako si pozriete fotky, pozrite si videoprodukciu na https://youtu.be/SiN_N5MT6BM a 3D obhliadku na https://my.matterport.com/show/?m=8EqzVxSmaqF

Popis: Na predaj trojizbový byt s mnohými výdobytkami techniky s loggiou a balkónom. Bytový dom je tehlový, má výťah a len 4 byty. Byt sa nachádza na druhom poschodí s orientáciou na tri svetové strany. Má 3 nepriechodné izby, modernú kuchyňu spojenú s obývačkou, dve kúpeľne a dve toalety. Po vstupe nás privíta veľká chodba s dostatočným úložným priestorom. Po pravej strane sa vchádza do jednej z kúpeľní. Ďalej z chodby vchádzame do kuchyne, ktorá má dva drezy, drtič odpadu, americkú chladničku, novú elektrickú varnú dosku, umývačku riadu. Kuchyňa disponuje aj jedálenským stolom so sedením pre 8 osôb. Spojená je s obývacou izbou, ktorá má predprípravu na krb. Kuchyňa s obývačkou a kúpeľňou majú podlahové kúrenie. Z kuchyne sa vchádza na balkón s elektrickými žalúziami, či markízou, ktorú určite oceníte počas horúcich dní. Všetky okná majú odvetrávanie vďaka ventilačným mriežkam. Z obývacej izby výstup na loggiu, ktorá má takisto vonkajšie elektrické žalúzie, ktoré Vám zabezpečia dostatok súkromia. Z obývacej izby vchod do spálne, ktorá je vybavená napríklad manželskou posteľou s roštami na elektrické ovládanie, samostatnú kúpeľňu so sprchovým kútom a WC.
Byt je bezbariérový. Bytový dom sa nachádza v uzavretom areáli s bránou na diaľkové ovládanie. Byt má taktiež videovrátnika. Ohrev vody je za pomoci solárnych kolektorov.

Parkovanie v areáli domu je bezproblémové.


V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, vrátane nákupného centra VIVO so všetkými obchodmi, jazero Kuchajda, ktoré oceníte určite aj v lete. Neďaleko zastávky električiek.

Výhody: • Loggia + balkón • Veľký byt • 2 kúpeľne + 2 toalety

Energetický certifikát je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Nové Mesto

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 17 trojizbových bytov v Bratislave - Nové Mesto. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-47...

Pozícia realitnej ponuky

280.000,- €
Cena nehnuteľnosti 165.000,- € 799.000,- €
113 m²
Rozloha pozemku 54 m² 113 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku113 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-47994 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny