Veľký 4-izb.byt,ul.Wuppertálska-KVP,1/8posch.,78m2+loggia,OV,ČR.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj veľký 4-izbový byt o výmere 78 m2 + loggia.

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej časti Sídliska KVP na ulici Wuppertálska.

•osobné vlastníctvo
•nachádza sa na vysokom 1. poschodí
•veľký byt o rozlohe 78 m2 + loggia
•orientácia bytu ZÁPAD/VÝCHOD
•čiastočná rekonštrukcia
•nepriechodzie izby
•k bytu prislúcha pivnica
•nízky nájom 154 €
•energetický certifikát C

Celý byt pôsobí veľmi príjemným dojmom. VŠETKY IZBY sú presvetlené s krásnym otvoreným výhľadom, vstup na loggiu je z izby.

DISPOZÍCIA : vstupná predsieň so skriňou, väčšia kuchyňa s dostatočným priestorom na stolovanie, veľká obývacia izba + 3 samostatné izby, kúpeľňa, samostatná toaleta.

REKONŠTRUKCIOU boli vymenené okná za plastové, murované bytové jadro, dlažba v kúpeľni, toalete a kuchyni, zánovná rohová kuchynská linka na mieru so spotrebičmi, elektrická rúra, plynová varná doska, digestor, v spálni menený radiátor.

Ostatné v pôvodnom zachovalom stave. Vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

V bytovom dome je naplánované zatepľovanie a rekonštrukcia spoločných priestorov. Vchod je čistý, pravidelne udržiavaný. Na prízemí sa nachádzajú pivnice a kočikáreň.

Slušní, bezproblémoví susedia.

LOKALITA KVP je mladé košické sídlisko, ktorého občianska vybavenosť sa každým rokom zlepšuje. Vzdialenosť do centra mesta je len 6 km. Na tomto sídlisku nájdete viaceré relaxačné zóny a ihriská, medzi ktoré patrí aj Mobilná ľadová plocha, tenisový kurt v Drocárovom parku. Nájdete tu zdravotné stredisko Pro Care, krízové centrum Dorka, obchodné centrá Prima a Grunt, obchodné centrum Lidl, kláštor, veterinárnu kliniku, Tenis komplex a mnohé iné, materské školy, ZŠ, gymnázium, centrá voľného času....(popis vypracovaný ZARA REALITY).

Klienti so záujmom o obhliadku, alebo podrobnejšie informácie, kontaktujte prosím realitného makléra: Ing. Michaela Borguľová t.č: , smskou, alebo emailom na

ZARA REALITY s.r.o. spolupracuje s tými najlepšími finančnými špecialistami. Kvalifikovaní odborníci, ktorí majú potrebné znalosti a ušetria Vám čas aj peniaze.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Košice - Sídlisko KVP