4i byt, 111m2 + balkón, ul. Hviezdoslavova, Trenčín - centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Hviezdoslavova
111 m²
4
3
4
nie
nie
áno
nie
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
299.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

244480x zobrazená v zozname / 10899x zobrazená detailne / 270x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj nadštandardný 4-izbový byt s výmerou 111m2 na ulici Hviezdoslavova v Trenčíne. Nadstavba staršieho bytového domu bola kolaudovaná v roku 2009. Jedná sa teda o nový moderný byt s perfektným dispozičným riešením. Bytový dom je zateplený, má novú strechu, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, zvončeky, schránky, plastové okná v spoločných priestoroch a nový výťah. V suteréne bytového domu sa nachádzajú 4 veľké spoločné miestnosti slúžiace najmä na odkladanie bicyklov a kočíkov, prípadne čohokoľvek iného.

Dispozične byt pozostáva z veľkej vstupnej chodby, z ktorej je vstup do 3 samostatných izieb, samostatného WC, kúpeľne s vaňou a sprchovacím kútom a do priestrannej obývačky s kuchyňou. V kuchyni sa nachádza štýlový ostrovček, ktorý môže slúžiť zároveň ako jedálenský stôl. Veľkým benefitom je tiež špajza so vstupom z kuchyne. Obývacia izba má 2 samostatné vstupy na balkón s rozlohou približne 8m2. Tento byt ponúka tiež možnosť prerobenia aj na plnohodnotný 5-izbový byt.

V okolí bytu sa nachádza jedna z najlepších občianských vybaveností na svete. Keďže byt je situovaný v priamom srdci Trenčína, budete mať vždy po ruke všetky potrebné inštitúcie. V blízkosti sa tiež nachádza základná škola, viaceré stredné školy, vysoká škola, potraviny, pošta, zastávky MHD, rôzne športoviská, lesopark Brezina, reštaurácie a pohostinstvá a množstvo rôznych obchodov.


Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=DUajUmd6hAc

Cena bytu je 299.900,-€.




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Trenčíne na ulici Hviezdoslavova

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Hviezdoslavova v Trenčíne v cene 299.900,- € je o 44.510 € drahší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Trenčíne. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Trenčíne. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421902.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

299.900,- €
Cena nehnuteľnosti 134.900,- € 299.900,- €
111 m²
Celková rozloha 80 m² 135 m²
111 m²
Úžitková plocha 80 m² 135 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha111 m²
Úžitková plocha111 m²
Poschodie3
Počet poschodí4
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--1181 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.