Veľký dvojgeneračný Dom na predaj, vynikajúca investičná príležitosť #

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Petersen Realitný Servis, Vám ponúka na predaj 2-Generačný Rodinný Dom ako vynikájúcu investičnú príležitosť v časti Košice-Slivník. Nehnuteľnosť sa nachádza v Tichej ulici s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Celková rozloha pozemku je 800 m2 z toho obytnú plochu tvorí približne 160 m2. Dom prešiel minuloročnou čiastočnou rekonštrukciou, nová elektroinštalácia, zateplenie, bojler, dlažba..a pod. IS: Všetky na pozemku. Postavené z tehly, terén je svahovitý.
Prízemie domu tvorí vstupná chodba, špajza, kuchyňa so spotrebičmi, obývacia časť, spálňa s parketami s prístupom na veľkú terasu. Priestranná kúpelňa s vaňou spojená s toaletou. Poschodie domu je nedokončené, plus podkrovie a je to vhodná investícia pre Vaše vysnívané bývanie. Súčasťou je aj vykurovaná garáž s elektickou bránou.
V dome je aj kamerový systém. Energetický certifikát B. Vonku nájdeme krásny priestor pre každodenný oddych, záhradku a letnú kuchynku.
Táto Nehnuteľnosť je skvelým výberom, pre Vaše bývanie v tichom a ničím nerušenom prostredí. Vypracované schválené stavebné povolenie k domu.
Dom sa predáva so zariadením a je ihneď volný k predaju...

Cena nehnuteľnosti je 202 500,- Eur vrátane provízie a kompletného právneho servisu. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, bude pre nás potešením Vám danú nehnuteľnosť osobne ukázať a asistovať Vám pri správnom rozhodnutí.
Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Petersen Realitný Servis.

#novebývanie #rodinnydom #kosice #lokalita #nehnutelnosti #petersen_realitny_servis #predaj #reality #realitnakancelariapetersen

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Dargovských hrdinov