Veľký mestský dom na juhu Španielska v Montesinos s komunitným bazénom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

AK HĽADÁTE VILKU V TICHEJ OBLASTI S KOMUNITNÝM BAZÉNOM, TOTO JE VAŠA PRÍLEŽITOSŤ.

Predstavujeme dvojdom v tichej urbanizácii La Herrada v meste Los Montesinos, so súkromnou príjazdovou cestou a s dostatkom priestoru na vybudovanie vlastného bazéna. ​​Dispozícia je rozmiestnená na 2 poschodiach nasledovne: na hlavnom poschodí nájdeme zasklenú verandu, ktorá umožňuje prístup do veľmi priestrannej obývacej izby s jedálňou, samostatnej kuchyne s priamym prístupom z terasy, spálne a toalety pre hostí. Na prvom poschodí máme 2 spálne, vrátane hlavnej, kompletnú kúpeľňu s vaňou, veľkú terasu, ktorá je prístupná z hlavnej spálne a prístupové schodisko do solária cca 16 m2. Tento dvojdom je v perfektnom stave a pripravený na nasťahovanie, má orientáciu na JUH, ktorá mu poskytuje slnko prakticky celý deň a tiež veľa prirodzeného svetla, nachádza sa tiež v tesnej blízkosti komunitného bazéna.

Los Montesinos je tradičné španielske mesto, ktoré sa nachádza pätnásť minút jazdy autom od veľkého mesta Torrevieja na slnečnom španielskom pobreží Costa Blanca s nádhernými plážami s modrou vlajkou a golfovými ihriskami.

Los Montesinos sa nachádza v blízkosti diaľnice, čo znamená, že má rýchly a jednoduchý prístup do okolitých miest Elche, Alicante a Murcia.


Rok výstavby: 2005
Izby: 3
Kúpeľne: 1
Toalety: 1
Zastavaná plocha: 99m2
Pozemok: 110m2
Balkón: 30 m2
Bazén: Spoločenstvo
Vzdialenosť od pláže: 20 minút autom
Solárium
Dvojgaráž
Klimatizácia
Domáce spotrebiče
Zasklená terasa

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške do 15 %.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU"

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Podobné realitné ponuky