Veľký obchodný priestor - Beckovská ulica, Ružinov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Beckovská
330 m²
pôvodný
prenájom - Obchodné priestory
1.999,- €/mes. +energie
Ponúknite vlastnú cenu

75290x zobrazená v zozname / 14061x zobrazená detailne / 321x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom obchodno(výrobno)-administratívny priestor v Bratislave m.č. Ružinov-Trnávka s výborným dopravným napojením na obchvat a výpadovku z mesta. Samostatne stojaca rožná budova s prístupom z troch strán, z boku budovy sa nachádza nakladacia rampa za budovou v prípade potreby využiteľný veľký dvor s možnosťou parkovania nákladného auta. Celkovo je priestor o výmere cca 330m2. Priestory neboli užívané 8 rokov, čomu zodpovedá stav. Budova ani vnútro nie sú zrekonštruované. Priestor si nájomca môže upraviť podľa vlastnej potreby. Objekt kolaudovaný ako potraviny a potravinárska výroba (predtým predajňa lahôdok a súkromný pivovar).
Pred budovou sa nachádza súkromné parkovisko pre 8 automobilov.
IS -plyn, elektrika, voda, kanalizácia. Výška stropu 3,4m.
Priestory sú vhodné na obchod, reštauráciu, podnikanie, administratívu, zdravotné centrum, zubnú a inú ambulanciu a iné služby alebo potravinársku výrobu.
Ideálne pre firmu ktorá potrebuje obchodnú plochu (predajňu, showroom s výkladom), expedičný sklad a administratívu - možná úprava dispozície priestoru podľa potrieb nájomcu (úpravy si hradí nájomca sám - dlhodobý prenájom 3 a viac rokov).

Cena nájmu (vrátane 8 parkovacích státí) je 1.999,-€ + energie.
Záujemca hradí províziu RK vo výške 1-mesačného nájmu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov na ulici Beckovská

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Beckovská v Bratislave - Ružinov v cene 1.999,- €/mes. je o 3.393 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 135 metrov väčšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 obchodných priestorov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-48...

Pozícia realitnej ponuky

1.999,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 12,- €/mes. 2.000,- €/mes.
330 m²
Celková rozloha 8 m² 330 m²
330 m²
Úžitková plocha 8 m² 330 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha330 m²
Úžitková plocha330 m²
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-482416 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.