Veľký rodinný dom na Orave, Liesek

Štát.: Slovensko
Mesto.: Tvrdošín
Lokalita.: Liesek
861 m²
8
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

43020x zobrazená v zozname / 3713x zobrazená detailne / 248x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení klienta Vám ponúkame na predaj novorekonštruovaný dvojgeneračný rodinný dom na Orave v obci Liesek.

Objekt je murovaný s rovinatým pozemkom o výmere 861m2. Dom má 13x10m.
Pri vstupe je chodba so zádverím, vstup do rekonštruovaných pivničných priestorov, kde je kotolňa a miestnosť na odkladanie vecí,
schodisko vedie na prvé podlažie,kde je kuchyňa s kuchynskou linkou, spotrebičmi ,špajzou a s priestrannou jedálňou, sociálnym zariadením ,je tu
obývacia izba so vstupom na terasu a do zadnej časti záhrady.

Druhé poschodie je taktiež kompletne rekonštruované a vskusne zariadené, sú tu štyri izby a sociálne zariadenie.

V podkrovných priestoroch su pripravené dve izby po rekonštrukcii,kde je dotiahnuté aj kúrenie a elektrina, a vacsi priestor podkrovia pre vybudovanie dalšej bytovej jednotky.
Na prízemí sa samostatným vchodom vchádza do ďalšieho priestoru, ktorý slúzi na podnikanie, je tu samostatný vchod- jedna miestnosť a sklad s WC.

Dom je čiastočne oteplený,čiastočne podpivničený, krytina strechy eternit, má v celom objekte plastové okná,napojený je na kanalizáciu, vodu,elektrinu a plyn,
vykurovaný je ústred.kúrenim na plyn - podlahovým aj radiatormi, v 2 miestnostiach sú piecky na drevo.
Záhrada je oplotená, vkusne upravená s kaskádovými záhonmi, je tu prístrešok na posedenie a plechová garáž na úschovu vecí.

Výhodou je priestranný rodinný dom vhodný pre dvojgeneračné bývanie, podnikanie, prenájom a pod. , turisticky vyhľadávaná lokalita v lete aj zime, v blízkosti aquapark, lyž. strediská,Oravská priehrada, hlavný smer na Poľsko.

Cena dohodou,

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Celková rozloha861 m²
Počet izieb8
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Zariadeniezariadený
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-32345 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny