VEĽKÝ RODINNÝ DOM V PÔVODNOM STAVE V LUKRATÍVNEJ ČASTI KOŠÍC

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Rodinný dom na predaj v lukratívnej lokalite Košíc, Košice - západ,

MFgroup Vám ponúka na predaj veľký rodinný dom vhodný aj na podnikateľské účely. Dom sa nachádza v lukratívnej časti Košíc na tichej uzavretej Sliačskej ulici v časti Košice - západ. Rodinný dom je v pôvodnom stave, bol postavený z kombinácie tehly a kvádra, strecha je z vlnitého eternitu, v dome sú plastové okná (jedno okno a vchodové dvere sú pôvodné drevené), kolaudácia domu prebehla v roku 1991.
V celom dome sú plávajúce podlahy a dlažba. Prízemie ako aj na poschodie disponuje vlastnou kúpeľňou s toaletou. Na prízemí sa nachádza vstupná hala, kuchyňa, veľká obývacia miestnosť, kúpeľňa, kumbál, schodisko na poschodie ako aj schodisko do pivničných priestorov domu. Na medziposchodí sa nachádzajú dve hosťovské izby a na poschodí sa nachádza kúpeľňa, dve priestranné izby, a vstupy na dve oddelené povaly domu. Obvodové steny domu nie sú zateplené. Dom je možné po dohode s majiteľom predať aj so zariadením.

Dom je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa. Po celej dĺžke domu sa nachádza balkón, ktorý je situovaný do záhrady. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom značky Protherm - medveď, ktorý sa nachádza v pivničných priestoroch domu. V pivničných priestoroch sa taktiež nachádza posilňovňa a práčovňa so sušiarňou. K domu prislúcha aj priestranná garáž, v ktorej sa nachádza montážna jama, ako aj prístavba, ktorá bola využívaná na technické účely.

V bezprostrednom okolí je kompletná občianska vybavenosť: obchody, reštaurácie, úrady, škôlky, školy, športové centrum.

V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané MF group vrátane kompletného právneho či hypotekárneho servisu a katastrálnych poplatkov.

Naša spoločnosť je zameraná na komplexné riešenie klientových potrieb spojených s jeho vysnívaným bývaním. Našim poslaním je dokázať, že obchodovanie s nehnuteľnosťami sa dá robiť lepšie.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Radi Vás prevedieme obhliadkou tejto nehnuteľnosti a zodpovedáme Vaše otázky.

Podobné realitné ponuky - Rodinný dom, Košice - Západ

PREDANÝ- Rod. dom v projekte 3DOM, ul. Plzeňská, 173 m2
Predaj Cena v RK
PREDANÝ- Rod. dom v projekte 3DOM, ul. Plzeňská, 173 m2

Hľadáte rodinný dom v krásnom tichom prostredí obklopenom prírodou, ale zároveň na dosah od centra mesta? Miesto, ktoré Vám poskytne pokoj a súkromie, ale zároveň sa nachádza priamo v meste...

Rodinný dom 169 m2 Košice - mestská časť Západ / Plzeňská
Útulný rodinný dom v širšom centre -ulica Blatná
Predaj 250.000,- €
Útulný rodinný dom v širšom centre -ulica Blatná

Úžitková plocha cca 140 m2- Nízke prevádzkové náklady- Vynikajúca občianska vybavenosť- 4 x spálňaTop Real Košice ponúka útulný 6 izbový samostatne stojaci domček v širšom centre mesta v bezprostrednej blízkosti...

Rodinný dom 130 m2 Košice - mestská časť Západ / Blatná
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - rodinný dom v Košiciach, MČ Západ, ul. Púchovská
Predaj 339.000,- €
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - rodinný dom v Košiciach, MČ Západ, ul. Púchovská

PREDANÉHľadáte bývanie s ľahkou dostupnosťou do centra mesta? Exkluzívne Vám ponúkame na PREDAJ rodinný dom (5-izbový) s garážou v MČ Košice - Západ, ulica Púchovská. Dom je s virtuálnou prehliadkou...

Rodinný dom 199.53 m2 Košice - mestská časť Západ / Púchovská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÝ- Rod. dom v projekte 3DOM, ul. Plzeňská, 173 m2 Cena v RK Rodinný dom 169 m2 Košice - mestská časť Západ
Plzeňská
predaj
Útulný rodinný dom v širšom centre -ulica Blatná 250.000,- € Rodinný dom 130 m2 Košice - mestská časť Západ
Blatná
predaj
PREDANÉ EXKLUZÍVNE - rodinný dom v Košiciach, MČ Západ, ul. Púchovská 339.000,- € Rodinný dom 199.53 m2 Košice - mestská časť Západ
Púchovská
predaj