VEĽMI PEKNÁ NOVOSTAVBA RD VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REI PREMIUM SHOWROOM ŠPITÁLSKA 51, PONÚKA EXKLUZÍVNE NA PRENÁJOM VEĽMI PEKNÝ 7i RD VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE - RUSOVCE - Laténska ulica.

Rodinný dom kolaudovaný v roku 2001 sa nachádza na pozemku o veľkosti 361 m2 a jeho zastavaná plocha je 123 m2.
Na prízemí rodinného domu sa nachádza vstupná časť, priestranná obývacia izba s krbom, s jedálenskou časťou a kuchyňou s ostrovčekom s raňajkovým pultom (kuchyňa plne vybavená elektrospotrebičmi vrátane umývačky riadu, elektrickej rúry, plynovej sklokeramickej varnej dosky...), komora, kúpeľňa s toaletou (sprchový kút) a tri spálne (jedna so vstavanou skriňou). Na poschodí sa nachádza menšia chodba (galéria), kúpeľňa s toaletou (bidetom, rohovou vaňou a sprchovým kútom) dve detské izby a spálňa rodičov. Vo všetkých izbách na poschodí sú vstavané skrine, spálňa rodičov je klimatizovaná.

V záhrade o výmere 238 m2 sa nachádza záhradný domček (slúžiaci ako sklad). Vstup do záhrady je cez terasu so zámkovou dlažbou z obývacej izby a kuchyne. Nad vstupom sa nachádza markíza. Parkovanie možné pre 4 vozidlá na pozemku a pred rodinným domom.

Kúrenie v rodinnom dome plynovým kotlom.

Cena 1100 EUR vrátane energií.

Mestská časť Rusovce sú vyhľadávané najmä kvôli kľudnej lokalite s dostatkom zelene, veľmi dobrou občianskou vybavenosťou a skvelým napojením do centra mesta. V blízkosti domu sa nachádza les, cyklistická dráha, jazerá, no i obchody, škôlka, lekáreň či zdravotné stredisko.

Podobné realitné ponuky