Video - Ponúkame na prenájom luxusnú chatu v Rajeckej Lesnej pri Rajci

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

1 Reality Rent ponúka na prenájomj chatu v krásnej lokalite Rajeckej Lesnej. Chata je postavená mimo zastavaného územia obce v rekreačnej chatovej oblasti. Ide o samostatne stojaci rekreačný objekt celoročne využivateľný, osadený na rovinatom teréne využívaný ako chata pre individuálnu rekreáciu. Objekt nie je podpivničený a obsahuje tri nadzemné podlažia. Prízemie predstavuje dennú časť a obsahuje chodbu so schodiskom, kuchyňu, kúpelňu s WC, obytný priestor s murovaným krbom s uzavretým ohniskom. Druhé nadzemné podlažie obsahuje tri izby (6 lôžok). Tretie nadzemné podlažie (podkrovné) je prístupné jednoramenným mlynárskym schodiskom a obsahuje jeden otvorený priestor využívaný ako izba (2 lôžka).
Chata je zariadená nábytkom na mieru a vykurovaná lokálne od krbu s uzavretým ohniskom a teplovzdušnými rozvodmi v oboch podlažiach. Ako doplnkový zdroj tepla slúžia elektrické konvektory. Vnútorné rozvody vody sú vyhotovené pre studenú aj teplú vodu, ako zdroj teplej úžitkovej vody slúži el. zásobníkový ohrievač TÚV umiestnený vo verande. Kúpeľňa je vybavená splachovacou WC misou, keramickým umývadlom, sprchovým kútom s presklenými dvermi, pákovými batériami a keramickým obkladom stien a sprchy. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou z materiálov na báze dreva, nerezovým drezom s plochou pre odkvapkávanie, el. sporákom so sklokeramickou varnou doskou a rúrou na pečenie, digestorom a keramickým obkladom stien za linkou. Na poschodí v najväčšej izbe je vyhotovená priečka z posuvných dverí. Objekt je napojený na vlastný zdroj vody a rozvod el. energie.
Dvesto metrov od chaty sa nachádza LYŽIARSKY VLEK AJ PRE NÁROČNÝCH LYŽIAROV. Do rázovitej obce Rajecká Lesná to je od chaty cca 3km. V obci sa nachádza jeden z najznámejších SLOVENSKÝCH BETLEHEMOV. Ku ďalšiemu lyžiarskemu stredisku v ďalšej rázovitej obci Čicmany je to 11,9 km.
Parkovanie je možné na lúke pod chatou.
Cena za prenájom je 500€ bez energii. Mesačné zálohy na energie sú 80€. Nájom sa platí mesačne dopredu.
Majiteľ požaduje pri podpise nájomnej zmluvy dvoj mesačný depozit 1000€..
V prípade záujmu volajte na

Lyžiarske stredisko sa nachádza 3 km za obcou Rajecká Lesná v Rajeckolesnianskej doline. Stredisko je vhodné pre začiatočníkov aj stredne náročných lyžiarov. Prístupné je osobným autom a autobusovou dopravou. Lyžiarske terény sú v nadmorskej výške 600 – 911m. Ski park Lyžiarske vleky dĺžky 150, 350, 900, 1150 a 1300m, ktoré majú spolu prepravnú kapacitu 1700 osôb za hod. Severovýchodný svah je umelo zasnežovaný a denne upravovaný Lyžiary si môžu užiť aj večerné lyžovanie. Celková dĺžka zjazdových tratí 3.850m. V okolí k dispozícii sú aj trate dĺžky 3 – 8 km na bežecké lyžovanie, ale nie sú pravidelne udržiavané. V stredisku sa nachádza parkovisko pre 250 áut. Parkovanie je zdarma.

Podobné realitné ponuky