VIDEO prehl., predaj 1 090m2 poz. s pravopl.stav.povolením, Záhorska B

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POZRITE SI VIDEO POZEMKU.

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka veľký stavebný pozemok so stavebným povolením v rezidenčnom projekte Záhorské sady.

Pozemok má rozlohu 1 090 m2, je rovinatý a má ideálne umiestnenie v slepej uličke rezidencie. Vstup na pozemok je priamo z asfaltovej cesty. Na hranici pozemku sú umiestnene prípojky na siete (elektrika, voda, kanalizácia splaškovej a dažďovej vody).

Stavebné povolenie: Na pozemok je vydané právoplatné stavebné povolenie na stavbu samostatne stojaceho podpivničeného domu z dvomi podlažiami, s tým že druhé poschodie je ustúpené. (vizualizácie nájdete vo fotkách tohto inzerátu). Zastavaná plocha rodinného domu je 272 m2 a súčasťou je aj povolenie na stavbu bazénu s rozmerom 6,5 x 3,5 m.

Rezidencia Záhorské sady: Je uzavretý areál so vstupom cez stráženú vrátnicu s vrátnikom a strážnou službou. Rozloha rezidencie je 186 tisíc m2 s pešiou zónou, detským ihriskom, workoutovým ihriskom. Celý areál je v starostlivosti správcu, ktorý zabezpečuje starostlivosť o zeleň, čistotu a hlavne bezpečie a súkromie v nadštandardnej rezidencii.


V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.
Som tu pre Vás, aby celý proces obchodu prebehol čo najrýchlejšie a najkvalitnejšie. Budem sa tešiť na Vás na obhliadke.

Zodpovedný maklér: Anton Trška, mobil: , mail:
Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia - je majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams.

Podobné realitné ponuky

Exkluzívny pozemok so STP v Záhorskej Bystrici – Možnosť stavať ihneď!
Predaj Cena v RK
Exkluzívny pozemok so STP v Záhorskej Bystrici – Možnosť stavať ihneď!

DUO REAL, spol. s r.o., prináša na trh výnimočnú príležitosť v podobe ponuky exkluzívneho pozemku s vydaným právoplatným stavebným povolením na výstavbu exkluzívneho domu s bazénom v žiadanej lokalite...

Pozemky - bývanie 3054 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica / Pútnická
NA PREDAJ stavebný pozemok so stavebným povolením v Záhorskej Bystrici
Predaj 424.400,- €
NA PREDAJ stavebný pozemok so stavebným povolením v Záhorskej Bystrici

Ponúkame na predaj stavebný pozemok so stavebným povolením a projektovou dokumentáciou na výstavbu 5-izbového rodinného domu v Bratislave – Záhorskej Bystrici v lokalite „Orešianky“. Jedná sa o rovinatý, rohový pozemok...

Pozemky - bývanie 724 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica / Orešianky
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Exkluzívny pozemok so STP v Záhorskej Bystrici – Možnosť stavať ihneď! Cena v RK Pozemky - bývanie 3054 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica
Pútnická
predaj
NA PREDAJ stavebný pozemok so stavebným povolením v Záhorskej Bystrici 424.400,- € Pozemky - bývanie 724 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica
Orešianky
predaj