Neaktualna ponuka: Nový 1 izbový byt s terasou a parkovaním

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ útulný a priestranný byt situovaný blízko prekrásneho golfového areálu v Hrubej Borši.

Popis:
Byt s celkovou výmerou 38 m2 sa nachádza na prízemí 4-poschodovej tehlovej novostavby. Byt je orientovaný na juhovýchod a prislúcha k nemu aj parkovacie miesto (12 m2) priamo pred bytovým domom.

Dispozícia bytu:
predsieň, kúpeľňa s vaňou a toaletou, izba, kuchynský kút a výstup na terasu s výmerou 37m2.

Výhody:
- nízke prevádzkové náklady (73 EUR/osoba)
- okamžité nasťahovanie (byt sa predáva kompletne zariadený: kuchynská linka, chladnička, sedačka, skriňa, jedálenský stôl so stoličkami, pračka)
- terasa je situovaná v závetrí domu, takže poskytuje dostatočné súkromie
- nový tehlový bytový dom
- tichá lokalita s množstvom príležitostí športového vyžitia (golfová škola, jazdecká škola, fitnescentrum, exteriérové ihriská)

Lokalita:
Obec Hrubá Borša je vyhľadávanou lokalitou, ktorá sa nachádza iba 6 km od Senca a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (potraviny, pošta, reštaurácia, 2 materské školy, pravidelné autobusové spojenie). Priamo pri bytovom dome sa nachádza areál golfového rezortu s vybudovanými jazerami a golfovým ihriskom, kvalitná reštaurácia, fitnesscentrum, detské ihrisko, futbalové ihrisko, volejbalové ihrisko, tenisový kurt a autobusová zastávka v pešej dostupnosti cca 2 min.

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je trhnu už viac ako 18 rokov!!!! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej webovej stránke kluc.sk.

Podobné realitné ponuky