Vidiecky rodinný dom, Maďarsko

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Gönc
Lokalita.: Vilmany
117 m²
4500 m²
neuvedené
3
pôvodný
predaj - Rodinný dom
44.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14957x zobrazená v zozname / 1649x zobrazená detailne / 209x zobrazená detailne tento mesiac

BROKER - REAL realitná kancelária ponúka na predaj 3 - izbový Rodinný dom v obci Vilmány- Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 1 podlažný rodinný dom vidieckeho typu. Za domom sa nachádzajú ďalšie technické a hospodárske objekty. Prístup na rovinatý oplotený pozemok v tvare obdĺžnika je kovovou bránou z asfaltovej komunikácie.
Lokalita: V obci žije 1500 obyvateľov, je situovaná v tichom prostredí na rovinatom teréne. Obec je vzdialená 15 km od štátnej hranice Milhosť, s priamym výjazdom na diaľnicu so susednej obce. Časová dostupnosť do KE 20 min. Nehnuteľnosť je bez ťarchy, voľná po dohode, spravidla do týždňa.
Ak sa Vám inzerát nezobrazuje celý, nájdete ho na našej stránke...broker-real.sk : ID- 897
Zverejnené údaje v texte sú na základe informácií od vlastníka nehnuteľnosti.

Plochy: Pozemok 4500 m2, úžitková plocha 117 m2
Technický popis: Konštrukcia objektu: MURIVO - kameň. STROPY- drevené hranoly podbité doskami - omietnuté. PODLAHY - dlažba, drevená podlaha, betón. OMIETKY - vonkajšia omietka - fasádna omietka, vnútorné: klasická omietka. OKNÁ - pôvodné drevené dvojité. DVERE - drevené. STRECHA - valbová plechová na drevenom krove. ELEKTRICKÁ Prípojka- zavedená do domu vzduchom. KANALIZÁCIA - žumpa. KÚRENIE - gamatky. VODA je z obecného vodovodu. ohrev teplej vody plynovým bojlerom.
Vstup do domu : kuchyňa s jedálenskou časťou, vpravo 1 izba, vľavo 2 priechodné Izby, Kúpeľňa s vaňou a WC.
Podkrovie : využívané na povalu.
Výhody: Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je stanovená vlastníkom a zahŕňa poplatky: kúpna zmluva a overenie, zavkladovanie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvného právnika na Slovensku a v Maďarsku, odovzdanie a prepis energií u dodávateľov. Ak neovládate reč slovom a písmom, zabezpečíme Vám oficiálne tlmočenie pred úradmi.
Ceny nehnuteľností sa môžu meniť v súvislosti so zmenou kurzu v danom čase.
Ďalšie informácie obdržíte v našej kancelárii, termín osobného stretnutia a obhliadky si dohodnite na zákazníckej linke: + .
Váš spoľahlivý realitný maklér a poradca ®.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

44.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.000,- € 190.000,- €
4500 m²
Rozloha pozemku 80 m² 6810 m²
4500 m²
Celková rozloha 100 m² 4500 m²
117 m²
Úžitková plocha 60 m² 220 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4500 m²
Celková rozloha4500 m²
Úžitková plocha117 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-897 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.