VILA NA PREDAJ, OBEC GONC, MAĎARSKO

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj prekrásnu vilu v obci Gonc-MAĎARSKO. Obec sa nachádza cca. 25-30min od centra Košíc.

Hlavné výhody vily:
- vila je po rekonštrukcii vhodná na okamžité bývanie a rekreáciu
- tiché a kľudné prostredie
- vhodné na relax a aj na celoročné bývanie


Základné technické informácie: Vila má zastavanú plochu 138m2, plocha pozemku cca. 10 árov. Dom je postavený z kameňa, nová prístavba z tehál, strecha je z materiálu Bramac. V novej prístavbe je zavedená kompletne nová elektroinštalácia. Vykurovanie v dome je riešené prostredníctvom krbu a kotla na peletky s prieduchmi, v prechodných obdobiach je vykurovaná elektrickým ohrievačom. V kuchyni je využívaný plynový sporák napojený na plynovú bombu. Dobudúcna sa uvažuje o zavedení plynu.
Prípojky: verejný vodovod plus studňa, elektrina, verejná kanalizácia, v obci je možné zaviesť internet v cene 16,-eur, resp. dá sa využívať aj slovenské pripojenie cez internet cez dáta.
Popis miestností
Obytná časť pozostáva z prízemia a prvého poschodia.
Na prízemí sa nachádza samostatná kuchyňa so spotrebičmi – sporák, rúra, mikrovlnka, chladnička, stôl a stoličky, čo je aj súčasťou predaja. Obývacia izba sa nachádza na prízemí, kde je aj umiestnený krb, na chodbe na prízemí sa nachádza kotol na peletky, a takisto WC s kúpeľňou-sprchovacím kútom. Na poschodí sa nachádzajú tri izby, priestranná a vkusná spálňa, priestranná chodba, maličká izbička, a väčšia hosťovská izba so samostatným vykurovaním s možnosťou samostatného vchodu so vstupom zo záhrady. Na pozemku sa nachádza zariadená letná záhrada so samostatným sporákom a grilom. Vedľa letnej záhrady sa nachádza sklad. Na pozemku sa nachádza samostatná pivnica vhodná na viacúčelové využitie napr. ako sklad, vínna pivnica, na posedenie s priateľmi. Súčasťou tejto nehnuteľnosti sú aj ovocné stromy a krásny vysoké tuje, ktoré dávajú tejto nehnuteľnosti vyniknúť a poskytnúť súkromie.
Nábytok nie je cene, je možná dohoda.

Bonus na záver: Nádherný bazén s výhľadom na celé okolie



Lokalita: V obci sa nachádzajú – pošta, nemocnica, obchody, benzínová pumpa, lekáreň, plaváreň s termálnou vodou a veľa historických budov a kostolov.

JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 13 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.


Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: alebo mailom: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Podobné realitné ponuky

5 - izbový Rodinný dom,  Maďarsko
Predaj 276.400,- €
5 - izbový Rodinný dom, Maďarsko

BROKER - REAL realitná kancelária ponúka na predaj 5- izbový Rodinný dom v obci Sima - Maďarsko. Hlavnú stavbu tvorí 1 podlažný rodinný dom, vidieckeho typu postavený v roku 1930...

Vila 7600 m2 Sima
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
5 - izbový Rodinný dom, Maďarsko 276.400,- € Vila 7600 m2 Sima predaj