Vila, Tichá, predaj, Tichá, Staré Mesto

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

BELLA Real Estate ponúka na predaj priestrannú trojpodlažnú 6izb. vilu v Starom Meste situovanú na ulici Tichá. Úžitková plocha vily je 450m2 + tri terasy a rozprestiera sa na pozemku o rozlohe 830m2. Novostavba zatepleného tehlového domu sa nachádza v tichej a kľudnej časti centra v susedstve lesa horského parku. Dom je veľmi dobre dispozične riešený, rozdelený na priestranný 4izb. dom a samostatný 2izb. byt s vlastným vchodom.
Na prízemí sa nachádza veľká dvojgaráž, fitness, kúpeľňa s toaletou, technická miestnosť s práčovňou a úložnými priestormi.
Prvé podlažie disponuje chodbou so šatníkom a samostatným WC, priestrannou obývacou izbou s vysokými stropmi, knižnicou a vstupom na terasu, kuchyňou s komorou. V samostatnej časti je situovaná obývacia izba moderne prepojená s kuchyňou, samostatné WC na vstupnej chodbe a spálňa s vlastnou kúpeľnou a šatníkom.
Na druhom podlaží vily nájdeme galériu, pracovňu a dve spálne. Obe spálne disponujú vlastným šatníkom a priestrannou kúpeľnou. Hlavná spálňa má navyše vlastnú terasu s jacuzzi.
K štandardu vybavenia domu patria hliníkové okná, plávajúce podlahy, dlažba, káblová televízia, internet, kvalitný taliansky nábytok, na každom poschodí nábytok na mieru, krb a tri terasy. Dom je postavený z kvalitných materiálov vo veľmi vysokom štandarde a samozrejmosťou sú všetky inžinierske siete. K domu prináleží krásna, udržiavaná záhrada s automatickým zavlažovacím systémom. Bezproblémové parkovanie pre 6 áut na pozemku zabezpečuje samostatná garáž, dve kryté miesta pred garážou a možnosť zaparkovať ďalšie dve autá na vlastnom pozemku. Lokalita ponúka tiché prostredie a súkromie v lukratívnej časti centra Bratislavy. Ľahká dostupnosť do centra, rovnako ako bezproblémové napojenie na diaľnicu a komplexná občianska vybavenosť je výhodou tejto lukratívnej nehnuteľnosti.

Cena nehnuteľnosti: 1.349.900 €
Číslo ponuky ID: 3164
Kontakt na predajcu: JUDr. David Martan


Viac ponúk na www.bellareal.sk

Podobné realitné ponuky - Vila, Bratislava - Staré Mesto

Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj
Predaj Cena v RK
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj

Ulica Pod Bôrikom (Staré Mesto, BA I.) - 4 podlažná rodinná vila s 2 samostatnými bytovými jednotkami kolaudovaná v roku 2001 a situovaná v bratislavskej lokalite Starého Mesta pod...

Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto / Pod Bôrikom
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Vila na ul. Pod Bôrikom na predaj Cena v RK Vila 750 m2 Bratislava - Staré Mesto
Pod Bôrikom
predaj