Vila v Ivanke pri Dunaji.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ak potrebujete veľkú Vilu ( možnosť aj 2 generačného bývania) alebo miesto pre svoju firmu, tak táto ponuke je pre Vás.
Vila postavená v romantickom štýle sa nachádza v Ivanke pri Dunaji na tichej ulici medzi rodinnými domami. Donedávna vila slúžila ako priestor na výuku plávania.
Objekt pozostáva z garáží v prednej časti, samostatného RD a veľkého nádvoria a záhrady.
RD pozostáva z 3 nadzemných podlaží spojený centrálnym schodiskom.
Na prízemí sa nachádza veľká obývacia izba s kuchynskou časťou ( kuchynská linka) a východom na terasu. Priestory na prízemí sú prispôsobené na prevádzkovanie plavárne pre deti. Bazén má vybudované šatne , saunu, sprchy a zimnú záhradu. Na tomto poschodí sú aj 3 izby s dvoma kúpeľňami.
Na 1.NP je opäť veľká obývacia izba, s krbom , jedálňou a vstupom na terasu .Veľká kuchyňa s kuchynskou linkou. Na tomto poschodí sú ešte 3 izby . Pri jednej sa nachádza j kúpeľňa so sprchou a WC a šatník. K 2. izbe( môže slúžiť aj ako klubovňa) s krbom patrí veľká kúpeľňa s rohovou vaňou, sprcha, WC a 2x umývadlo. Samostatné WC.
Na 2.Np sa nachádza veľká hala , romantická izba, kúpeľňa s WC a šatník.
Vykurovanie je riešené solárnymi panelmi ale aj plynovým kotlom umiestneným v technickej miestnosti. 4 krby s prieduchmi nám dávajú možnosť vykurovať aj pevným palivom.
K RD prináleží aj dvor so zámkovou dlažbou kt. môže slúžiť ako parkovacia plocha pre viac vozidiel. V garáži je možnosť zaparkovania 4 vozidiel a je pripravená na vybudovanie obytného priestoru cca 120m2 v podkroví.
Pozemok je oplotený. Na pozemku sa nachádza studňa.
Vzhľadom na veľkosť priestorov a počet izieb a WC má RD možnosť rôzneho využitia cez bývanie sídlo firmy poprípade škola.
Objekt je kúpou voľný.
Cena 619.000,- EUR.



Podobné realitné ponuky