Villa, Vidiecke panstvo pri Košiciach s veľkým pozemkom 4314 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj vidiecke panstvo v obci Seleška pri Čečejovciach s obrovskou záhradou, brezovým hájom, s deviatimi izbami, jedálňou, kuchyňou a štyrmi kúpeľňami.

Pozemok: 4314 m2
Obytná plocha: 565 m2
Štvorgaráž: 93 m2
Terasa + 2 loggia: 48 m2

7-8 spálni. 4 Kúpeľne.

**Epická usadlosť pri metropole východu
Stavba, ktorá pôvodne slúžila ako základná škola dostala nový dych po rozsiahlej rekonštrukcii ukončenej v roku 2012. Aj samotné okolie tvorené udržiavanou zeleňou, jazierkom a majestátnou príjazdovou cestou napovedá, že ide skutočne o panstvo na úrovni.

**Lokalita - Seleška (20min od Košíc)
Seleška je ideálna lokalita pre ľudí, ktorí majú radi pokoj. Nachádza sa za Čečejovcami, do 25 km od metropoly východu. Bola založená v 14. storočí ako vinohradnícka usadlosť. Dokonca aj jej pôvodne maďarský názov je odvodený od slova „szőllős“, čo v preklade znamená vinice. Samotná obec Čečejovce disponuje plnohodnotnou občianskou vybavenosťou.

**Dispozícia
Dom je riešený ako samostatne stojaci objekt čiastočne podpivničený s jedným nadzemným podlažím a obytným podkrovím. Má 9 priestranných miestností s príslušenstvom, ktoré ponúkajú štedrý priestor aj pre náročného klienta.

**Nadčasové prevedenie s dôrazom na funkčnosť
Rozsiahla prestavba domu prebiehala v rokoch 2003 až 2012, čomu zodpovedá nadčasové prevedenie kúpeľní, schodíšť, väčšiny podláh aj exteriérovej časti. Nie je potrebná rozsiahla rekonštrukcia. Postačí vymaľovať, prípadne zariadiť niektoré miestnosti podľa svojho vkusu.

**Samostatná štvorgaráž
Stavba samostatne stojacej garáže je vhodná pre štyri osobné motorové vozidlá. Vstup do garáže je možný priamo z ulice cez vlastný vjazd spevnenej travertínovej plochy z južnej strany a tiež z nádvoria zo západnej strany. Objekt nie je podpivničený, je jednopodlažný s pôjdom.


Videoobhliadka: https://www.youtube.com/watch?v=D0YxhbpX4EE

Cena je vrátane sprostredkovateľskej provízie, vypracovania ZBZ, kúpnych zmlúv a poplatkov súvisiacich s predajom nehnuteľnosti. Kompletné právne poradenstvo v cene. Pomôžeme vám s financovaním prostredníctvom našich finančných poradcov.

Viac fotografií z bytu a vizualizácii nájdete na našej stránke visualreal.sk

Obhliadku si dohodnete na t.č. .
Ing. Martin Seman

Podobné realitné ponuky