VÍTAJTE NA PALUBE TROJIZBOVÉHO BYTU V NOVOSTAVBE EDEN PARK NA PREDAJ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Prešovská
98.37 m²
7
5
3
áno - 2 autá
nie
áno - 2
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

79767x zobrazená v zozname / 20617x zobrazená detailne / 238x zobrazená detailne tento mesiac

VÍTAJTE NA PALUBE VEĽKORYSÉHO TROJIZBOVÉHO BYTU V POPREDNEJ NOVOSTAVBE EDEN PARK S TERASAMI, FITNESS & 2x PARKING NA PREDAJ

**PREDANÉ**



Trojizbový byt, 111 m2, dve terasy, orientácia na tri svetové strany, dve garážové státia, pivnica, fitnes... Žeby ÚLET? Ani náhodou! 
Nechajte sa očariť našou úplnou novinkou na predaj v poprednej novostavbe Eden Park.

“KVALITA JE PODSTATNEJŠIA AKO KVANTITA. JEDEN HOME RUN JE LEPŠÍ AKO DVA DOUBLE.” – Steve Jobs

Prémiový trojizbový byt, o celkovej výmere 110,9 m2, z toho dve terasy (12,53 m2) sa nachádza na 5/7 poschodí vo vyhľadávanej novostavbe Eden Park z roku 2010 v lukratívnej lokalite Bratislavy – Ružinov, pri brehu Štrkoveckého jazera.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná hala s odkladacím priestorom na odev a obuv
Pozdĺžna chodba so vstupom do každej miestnosti
Samostatná toaleta spojená s bidetom na diaľkové ovládanie, s umývadlom
Priestranná kúpeľňa s oknom, zariadená pohodlnou vaňou, sprchovým kútom zo skla, umývadlom, zrkadlom, práčkou

Svetlá spálňa 1 so vstavanou roll-door skriňou


Veľká spálňa 2 orientovaná na dve svetové strany a so vstupom na Terasu 1 (4,82 m2)
Veľkorysá obývacia izba spojená s plne-vybavenou kuchyňou, jedálenskou časťou a so vstupom na Terasu 2 (7,71 m2)

CENA BYTU A PRÍSLUŠENSTVO:


Exkluzívny trojizbový byt disponuje na chodbe menšou špajzou vhodnou pre zaváraniny či čokoľvek, čo sa vám už nezmestilo do kuchyne .
K bytu prislúchajú dve pivnice, z toho je jedna využívaná ako osobný fitness priestor s klimatizáciou a samostatným vstupom. Druhá pivnica je využívaná ako odkladací priestor s vetracím oknom.

Takisto k bytu prislúchajú dva samostatné garážové boxy s elektrickou bránou na diaľkové ovládanie v podzemnej garáži bytového domu Eden Park.

Parkovacie státia a pivnice sa nachádzajú priamo pri vchode do budovy a pri výjazde z garáže, čo zaručuje absolútny komfort.

Trojizbový byt sa predáva so všetkým príslušenstvom a zariadením. Cena v RK.

Mesačné náklady na prevádzku trojizbového bytu v objekte Eden Park predstavujú sumuEUR 195,-/Mesiac +EUR 48,- Elektrika.

VYBAVENIE BYTU:


Okúzľujúci trojizbový byt je dôkladne premyslený a ponúka svojmu rezidentovi jednoducho oddych a pocit spokojného domova.
Byt je orientovaný na tri svetové strany: sever (kúpeľňa, spálňa 1, spálňa 2), západ (spálňa 2, terasa 1) a juh (obývacia izba s kuchyňou, terasa 2).

Trojizbový byt pozostáva z kvalitných materiálov: drevené parkety, nadštandardne vysoké interiérové drevené dvere (odtieň wenge), bezpečnostné a protipožiarne vchodové dvere značky Sherlock, drevené zábradlie na terase, drevené podlahy MERBAU na terasách, posuvné balkónové dvere, podlahové radiátory v obývacej izbe, klimatizácia s ohrevom Inverter, vonkajšie elektrické žalúzie na diaľkové ovládanie na každom okne, elektrické vypínače ABB, vývod na internet v každej miestnosti, kúpeľňa zariadená na mieru z nadšatandardných materiálov, umývadlo so skrinkou, zrkadlo značky Villeroy&Boch, vaňa - Ideal standard, sprchový kút značky Hüppe, práčka Miele, Toaleta značky Geberit s bidetom na diaľkové ovládanie;

a z kvalitného zariadenia na mieru: skrinky a nábytok na mieru, kuchynská linka značky ALNO so vstavanými spotrebičmi značky Siemens (umývačka riadu, rúra na pečenie, sklokeramická varná doska, mikrovlnná rúra, digestor – odsávanie do komína) a chladnička s mrazničkou, TV – Samsung 55‘, ozvučenie soundbar+subwoofer, sedačka rohová (3+2) – Marylin, kreslo otáčacie Phelippe – koža longlife – nubbia porzellan, Lilac - vitrína s osvetlením, komoda – čierny lak – Hulsta.

OBJEKT:


Nadštandardný byt sa nachádza v modernom komplexe Eden Park z roku 2010, ktorý pozostáva z komerčnej pasáže s obchodnými prevádzkami na prízemí a podzemných parkovísk s parkovacími státiami.

Komplex má vstupnú loby s 24 hodinovou strážnou službou a kamerovým systémom, ktoré zaručujú bezpečnosť celého objektu.
Relax & oddych v centre rušného veľkomesta ponúka nadštandardný a moderný komplex, pozostávajúci z 268 bytov, komerčnej pasáže s obchodnými prevádzkami na prízemí a dvomi podzemnými podlažiami s 355 parkovacími státiami.

Eden Park je polyfunkčný objekt s piatimi samostatne prístupnými blokmi, z čoho jeden blok tvorí hlavnú budovu tzv. “Eden” s panoramatickým výhľadom na celé mesto & jazero. Ďalšie štyri bloky tvoria bývanie vo vnútrobloku, tzv. “Park” v obklopení zelene s detským ihriskom.

Rezidenčný objekt spravuje renomovaná správcovská spoločnosť HomePro, ktorá zaručuje rýchly a hladký proces riešenia všetkých komplikácii počas užívania nehnuteľnosti v objekte Eden Park.

LOKALITA:


Trojizbový byt je v tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera, na dosah biznis centier APOLLO, CBC, obchodných centier Polus, Central alebo Eurovea, reštaurácii, kaviarní, potravín BILLA, Kaufland a len kúsok od centra s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat & MHD.

Obytný komplex je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí športoviská, park, nákupné centrá, jazero, školy, materské škôlky, športové štadióny, dostatok zelene.

OBHLIADKY:


Trojizbový byt je k dispozícii podľa dohody. Konkrétnejšie informácie ohľadne obhliadok si môžete dohodnúť s nami cez telefón alebo e-mailom.

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spoločnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Prešovská

Rozloha je o 7 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 38 trojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Kontaktujte

Dipl.-Ing. Adriana Mátyásová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha110.9 m²
Úžitková plocha98.37 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb3
Statuspredané
Plynnie
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--337 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.