Vo vyhľadávanej lokalite a vyhľadávaný 4 izbový byt v Šali.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Rk Diamant Real Vám okrem iných nehnuteľností ponúka 4 izbový byt v skvelej lokalite na sídlisku Váh. Byt o rozlohe 90 m2 sa nachádza na 7/7 poschodí v zateplenom bytovom dome s novo rekonštruovaným bezpečným výťahom. Dispozične pozostáva : 4 izby, kuchyňa, vstupná chodba, Wc, špajza na medziposchodí a balkón. V izbách sú pôvodné, ale veľmi zachovalé kvalitné drevené parkety. Byt poskytuje krásny výhľad na 3 svetové strany. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou, pri ktorej boli vymenené plastové okná. Poskytujem majiteľovi prerábku presne podľa jeho predstáv. Na prízemí sa nachádza spoločná kočikáreň, resp. miestnosť pre bicykle.
Rieka Váh s lesoparkom je vo vzdialenosti 500 m. Na hrádzi je možnosť cykloturistiky a korčuľovania.
Parkovanie je v tesnej blízkosti na nových verejných parkovacích miestach . Všetka občianska vybavenosť škôlka, základná škola, domov dôchodcov, supermarket je v tesnej blízkosti.
V cene máte kompletný hypotekárno-právny servis a k tomu Vám bezplatne zabezpečíme najvýhodnejší úver na trhu. Volajte ešte dne na , som tu pre Vás.
Sme členom združenia realitných kancelárií Slovenska.

Podobné realitné ponuky - 4-izbový byt, Šaľa

Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa
Predaj 114.900,- €
Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa

Ponúkame na predaj 4 izbový byt s lodžiou nachádzajúci sa na 8/9 poschodí v zateplenom bytovom dome v meste Šaľa v širšom centre mesta. Dispozícia: vstupná chodba, 3 x nepriechodná...

4-izbový byt 96 m2 Šaľa / Mostová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predané: 4 izbový byt s komorou a lodžiou v meste Šaľa 114.900,- € 4-izbový byt 96 m2 Šaľa
Mostová
predaj