VRAKUŇA- 5i byt v novostavbe - 2 podlažný byt s parkovaním

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte byt v novostavbe v blízkej dostupnosti služieb? Páčil by sa Vám podkrovný byt s 5 izbami za bezkonkurenčnú cenu? Potom máme pre Vás skvelú ponuku. V súkromnej uličke na Hradskej ulici máme vo výstavbe menšie bytové domčeky v Bratislavskej mestskej časti Vrakuňa. Bývať môžete po dokončení štandardu (ktorý si viete zvoliť a máte ho v cene bytu) už začiatkom budúceho roku.

ŠTANDARD:
V cene bytu je zahrnutý aj štandard, ktorý zahŕňa: laminátové podlahy Kronooriginal s hrúbkou 8mm v celom byte okrem kúpeľne kde je dlažba. V cene je aj obklad a dlažba v kúpeľni + vaňa a sanita, WC - GEBERIT, interierové dvere. Byt bude odovzdaný vymaľovaný na bielo.
Na zabezpečenie tepelnej pohody, vykurovania sa stará elektrický kotol + bojler na ohrev teplej vody. Vykurovanie je podlahové.
Súčasťou štandardu je aj: príprava na zabezpečovací systém
V prípade výberu iných dokončovacích materiálov bude cena za štandard odrátaná od kúpnej ceny.
Pôdorys zasielame na vyžiadanie.

DISPOZÍCIA:
Byt dispozične pozostáva z 5 miestností: na prízemí: zádverie + schodisko, podkroví sa nachádza obývacia izba + 4 samostatné izby + kúpelňa s WC + samostatné WC + balkón
Výmera: byt: 108,04m2 + 10,2m2 balkón + úložný priestor:povala

BYTOVÝ DOM, OKOLIE
Bytový dom je v súčasnosti vo výstavbe. V súčanosti sa dokončuje štandard, dokončenie do štandardu je naplánované do 12/2022 Jednotlivé byty sú súčasťou obytného súboru domov s 3 bytovými jednotkami, v každom dome sa nachádzajú len 3 bytové jednotky. Dom vyhotovený z tehly hr. 30cm, zateplený polystyrénom hr. 20cm, je zastrešený krytinou zn. Bramac, má plastové okná v kombinácii plast/ antracit.

PARKOVANIE, POZEMOK:
Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku. Byt má zahrnuté v cene 2x vyhradené parkovacie miesto v uzavretom areály. Súčasťou je spoluvlastnícky podiel na zastavanom pozemku + výhradné vlastníctvo pozemku pod parkovacími státiami + samostatná časť pozemku cca 85m2.

NAŠE SLUŽBY
Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Podobné realitné ponuky

BA/VRAKUŇA-Predaj novostavby veľkého 5i bytu s terasou a parkovaním
Predaj 285.000,- €
BA/VRAKUŇA-Predaj novostavby veľkého 5i bytu s terasou a parkovaním

Nájsť novostavbu veľkého bytu s dostatkom izieb, priestoru, vyhotovený v skvelom prevedení, v kľudnej lokalite a ešte za dobrú cenu býva v dnešnej dobe náročné. My však máme pre Vás...

5 a viac izbový byt 116 m2 Bratislava - Vrakuňa / Platanová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
BA/VRAKUŇA-Predaj novostavby veľkého 5i bytu s terasou a parkovaním 285.000,- € 5 a viac izbový byt 116 m2 Bratislava - Vrakuňa
Platanová
predaj