VÝBORNÁ INVESTÍCIA! Apartmánový dom Patince

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Szilárd Jánosfalvi - KN REALITY ponúka na predaj plne funkčný, zabehnutý, celoročne využívaný podnikateľský objekt len 60 m od vstupu na termálne kúpalisko v rekreačnom areály Patince – kúpele.
V objekte je 8 komerčných apartmánov. Všetky apartmány majú zariadenú kuchynku so spotrebičmi a jedálenským kútom, sociálnym zariadenín s WC, dve samostatné izby – spálňu a obývačku s LCD TV so satelitným príjmom DIGI TV, Pred vstupom do apartmánu je kryté vonkajšie sedenie.
Súčasťou objektu je aj správcovský byt s technickou miestnosťou, kryté sedenie pre správcu a státie jeho auto, sklad.
Vo dvore objektu je v lete využívaný detský bazén 3m x 4m s hlbkou vody 80 cm, cerpadlo s filtraciou.
Objekt sa predáva s pozemkom 1360 m2, z toho zastavaná je plocha 450 m2. Na pozemku sa okrem budovy nachádza detské ihrisko, altánok, 11 parkovacích miest pre klientov. Je napojený na všetky siete, elektrika 240 V a 380 V, voda, kanalizácia a plyn, internet. Centrálne vykurovanie je plynom.
Kapacita komerčnej časti - 8 apartmánov je 32 pevných lôžok, v šiestich z nich je možnosť prístelky, teda max. kapacita je 38 lôžok.
Správcovský byt je celo klimatizovaný, samostatne použiteľný ako ďalší nadštandardný apartmán má na prízemí obývaciu časť s kuchynkou, sociálne zariadenie s masážnym sprchovým kútom, technickou miestnosťou (recepcia, sklad bielizne a kotolňa). V podkroví správcovského bytu sa nachádzajú dve veľké samostatné spálne.
V objekte je k dispozícii aj malá úžitková záhradka, ovocné stromky, vinič, sklad náradia a uzamykateľná garáž na náradie a bicykle. Prostredie pri apartmánoch skrášľuje kvetinová výsadba, tuje, ruže...
Objekt apartmánov bol kolaudovaný v roku 2007, je postavený z materiálu YTONG 300, celý je zateplený polystyrénom, strecha je kanadský šindeľ.
Objekt sa predáva aj s kompletným zariadením, s pozemkom a stálou klientelou. Podnikateľský objekt je v prevádzke celoročne. Dôvodom predaja sú moje zdravotné problémy. Jedná sa o jedinečnú ponuku, čo do pomeru cena / kapacita, technický stav, vybavenie, poloha, klientela.
Objekt predáva fyzická osoba - nie podnikateľ. Možné využitie aj ako malometrážne byty ( 38 m2) na trvalé bývanie.V každom apartmáne je vlastné meranie elektrickej energie.
UPOZORNUJEM VÁŽNYCH ZAUJEMCOV, ZE DO MIESTNEHO TERMALNEHO KÚPALISKA TOHO ROKU VSTUPUJE NOVY INVESTOR, renomovaný prevádkovatel kúpaliska z POPRADU a tym sa okolite nehnutelnosi vyrazne v buducnosti zhodnotia.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie KN REALITY, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.
- spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi
- vieme vyhotoviť, potvrdenie trhovej ceny, potrebné pri dedičskom konaní
- zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU

Odporúčam osobnú obhliadku apartmánu!

Podobné realitné ponuky