Výborná investičná príležitosť-2 apartmány v BULHARSKU za 69.000€

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj dvojizbový apartmán o rozlohe 76m2 a štúdio o rozlohe 46m2 v stredisku Marina Cape.Komplex je na brehu mora (1. Línia), je plne vybavený (2 bazény, privátna pláž, 3 reštaurácie, bowling, squah, jedna z naj posilňovní na brehu čierneho mora, 24-hod stráženie .

Vybavenie

Veľká kuchyňa, AT TV, LCD TV, DVD, klimatizácia, kompletné kuchyne, varné dosky, mikrovlnky, kafe-pressovača, chladničky, práčky, sprchovacieho kúta, kryté terasy so sedením a predzáhradky. Možnosť tiež 3 ks nových kolies. Prízemie, len 5 metrov k bazénu, vrátane k detskému (deti máte na očiach).Zariadenie v cene.



Neďaleko od MC sú strediská Pomorie-bahenné kúpele. Pomorie je mestom vinárstva, ovocinárstva a dobývanie soli. Stredisko je tiež preslávené firmou na výrobu známych bulharských koňakov "Slnečný breh, Pliska a Pomorie", ktoré sú známe po celom svete. Na niektorých z mestských pláží nájdete čierny piesok, čo je v Bulharsku veľmi neobvyklé. Prírodný železitý piesok nahnedlej farby na miestnych plážach v Pomorie liečia ochorenia pohybového ústrojenstva, dolných a horných dýchacích ciest ciest, periférnej nervovej sústavy, lupienka a ostatné kožné choroby i gynekologické choroby. Zázračné účinky sa pripisujú bahnu, ktoré sa ťaží zo dna soľného jazera. V neďaleko vzdialených solivaroch sa získava soľ odparovaním morskej vody. Ďalej neďaleko je Nesebar (krásne starobylé mestečko plné obchodíkov a reštaurácií - pod UNESCO), Slnečné Pobrežie (centrum nočného života), Ravda (super reštaurácie a lacné nákupy). Tieto strediská sú vzdialené cca 4 - 7 km a nájdete tu nielen ďalšie pláže, ale aj množstvo obchodíkov a reštaurácií, kde odporúčame ochutnať "dary mora" a víno z neďalekých viníc. Všade je autobusové spojenie, alebo je možné využiť aj taxi, ktoré tu (na rozdiel od Prahy) sú naozaj lacné.

Kúsok od Resortu sa nachádza jedno z najlepších vinárstva v Bulharsku, kde sa produkujú kvalitné biele a červené vína. Unikátna je tiež mikroklímu tejto časti Bulharska. Jeden z dvoch ústavov južnej kultúry sa nachádza len pár sto metrov od MC, kde rastú okrem iného figy a kivi. Rovnako neďaleko je aj prírodná rezervácia ... Ropotamo, kde môžete vidieť aj divoko žijúce korytnačky ...



Asi 3 km (smerom na Slnečné pobrežie) je vzdialený ohromný (najväčší v Bulharsku) zábavnej Aquapark, kde môžete stráviť s deťmi pokojne celý deň.

Podobné realitné ponuky