4i RODINNÝ DOM S OBCHODNÝMI PRIESTORMI - GRINAVA, PEZINOK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Myslenická
260 m²
1444 m²
1
4
áno - 2 autá
úplne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

517754x zobrazená v zozname / 29179x zobrazená detailne / 190x zobrazená detailne tento mesiac

KVALITNÉ PRIESTORY NA BÝVANIE A PODNIKANIE NA HLAVNOM ŤAHU DO BA
Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj (prípadne na prenájom obchodných priestorov s možnosťou odkúpenia) poschodový rodinný dom s obchodnými priestormi v Pezinku, miestna časť Grinava. Rodinný dom má podlahovú plochu 260m2 a je postavený na pozemku vo výmere 1444 m2 a nachádza sa na hlavnej Myslenickej ulici v Grinave. Rodinný dom je rozdelený na podnikanie (prízemie so samostatným vstupom z ulice) a bývanie na poschodí. Samotný dom bol kolaudovaný síce už v roku 2000, ale úplné dokončenie bolo zrealizované v roku 2018.

Obchodné priestory na prízemí sú napojené na všetky siete /voda, elektrina, plyn/ a majú vlastné merače.

Na poschodie vedie samostatný vstup /schodisko/ do bytu. Jeho dispozíciou Vás prevedie dostupná 3D a video obhliadka. Súčasťou bytu sú 4 samostatné izby,2 kúpeľne /vaňa, sprchový kút/, jedna je prepojená so šatníkom. V byte na poschodí je elektrické podlahové kúrenie a elektrické radiátory, dom disponuje vlastnou fotovoltaickou elektrárňou, centrálnym vysávačom, kamerovým systémom a alarmom.

Súčasťou bytu je ďalšia malá bytová jednotka s kuchynkou slúžiaca na kanceláriu s výstupom na dvor. Pod ňou sa však nachádza skrytý vnútorný bazén, ktorý je možné odkryť a obnoviť.

Dom je postavený z kvalitných materiálov, podlahy sú kombináciou dreva, laminátu, dlažby. Nábytok v dome bol robený zväčša na mieru.

Súčasťou domu je aj 2-garáž, s možnosťou parkingu viacero áut a prechodom do dvora. Záhrada okolo domu je okrasná s možnosťou veľkej realizácie podľa vlastnej predstavy, nachádza sa tam altánok, studňa.

V Grinave je základná občianska vybavenosť - potraviny, MŠ, ZŠ, poblíž sú nákupné centrá /Tesco, Kaufland, Lidl/, zástavka SAD pár metrov ako aj ŽSR. Pre cestovanie do a z Bratislavy má preto bývanie v tejto časti Pezinka dopravnú výhodu.

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté okrem kvalitného právneho servisu, poplatkov u notára a na katastri (elektronický vklad), aj naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. To všetko vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie v oblasti úverov s dlhoročnou praxou (finančný agent NBS a člen siete sprostredkovateľov spoločnosti INSIA) a osobnej spolupráce s pobočkami bánk v Pezinku.

Naše viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Pezinku Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Pezinku na ulici Myslenická

Rozloha je o 42 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Pezinku. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Pezinku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903765.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Kontaktujte

Ing. Danica Tomašových

Ing. Danica Tomašových

hovorím po slovensky
0903765.. zobraziť 0903765918

TOREA reality, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TOREA reality, s.r.o.

M. R. Štefánika 33 (vchod z Farskej ul.), Pezinok 902 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1444 m²
Zastavaná plocha260 m²
Úžitková plocha260 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Internettelefónna linka
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno - 1
Terasaáno - 1
Pivnicanie
Garážáno - 2 autá
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazéninteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--313 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.