PREDAJ VEĽKEJ RODINNEJ VILY V HARMÓNII - MODRA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

DOM S HISTORICKOU ATMOSFÉROU A VLASTNÝM PARKOM
Ponúkame na predaj rodinnú vilu v rekreačnej oblasti Modra - Harmónia. Jedná sa o samostatne stojaci, murovaný rodinný dom čiastočne podpivničený, s jedným nadzemným podlažím a jedným podkrovným podlažím, v tvare obdĺžnika, so sedlovou strechou umiestnený v strede pozemku, ktorý má výmeru 2433 m2.

Dispozičným riešením Vás prevedie video, pôdorys je k dispozícii na vyžiadanie, detailný popis nasleduje v texte:

Podzemné podlažie je prístupné vnútorným schodiskom z haly na prízemí alebo z exteriéru z úrovne terénu. Podzemné podlažie bolo pristavené k pôvodnej stavbe z roku 1950, stavebné povolenie bolo vydané v roku 1970 a prístavba bola skolaudovaná v roku 1975. Dispozične pozostáva z obývacej izby, pracovnej kuchyne - skladu, kotolne, kde je aj sauna so sprchou, garáž, dvoch malých skladov a dielne. Garáž, obývacia izba a dielňa sú prístupné z exteriéru.

Prvé nadzemné podlažie rodinného domu - pôvodná časť z roku 1950 je prístupná vonkajším schodiskom cez terasu. Dispozične pozostáva z chodby, kuchyne, WC, haly so schodiskom do podzemného podlažia, schodiska do podkrovia, obývacej izby, komory pod schodiskom, chodby, kúpeľne a dvoch spální. Na prízemie sa vstupuje aj druhým vonkajším schodiskom cez predsieň pristavenú počas druhej prestavby v roku 1995. Prístavba z roku 1975 bola realizovaná spolu s podzemným podlažím, ktorého prístavbou vznikla aj veľká terasa. Prístavba prízemia pozostáva z obývacej izby a dvoch izieb - spální.

Podkrovie rodinného domu je prístupné vnútorným schodiskom z prízemia alebo aj vonkajším schodiskom. Dispozične pozostáva z haly so schodiskom, ateliéru, loggie, spálne z ktorej je prístupné schodisko do povalového priestoru, chodby, detskej izby, spálne, kúpeľne, kuchyne, komory, pracovne, obývacej izby a predsiene. Podkrovie bolo realizované v rámci nadstavby a prestavby domu v roku 1994. Orientácia obytných miestností je prevažne na JJV.

Technické informácie:
Základy sú betónové, je prevedená vodorovná aj zvislá izolácia. Podmurovka je murovaná omietaná. Obvodové murivo je v podzemnom podlaží hr. 450 mm, v niektorých častiach 550 mm až 750 mm, obvodové murivo prvého podlažia je hr. 450 mm a obvodové murivo podkrovia je hr. 300 mm z tehál, nosné murivo je hr. 300 mm. Strop nad podzemným podlažím a prvým nadzemným podlažím je železobetónový monolitický s rovným podhľadom, nad podkrovím je podhľad na nosnú konštrukciu krovu.
Strecha je sedlová, krytina je betónová Bramac, klampiarske konštrukcie sú z pozinkovaného plechu. Schodiská sú železobetónové s povrchovou úpravou z dreva a z Jekoru. Vonkajšie omietky sú vápenno cementové, podzemné podlažie je obložené kameňom, vnútorné omietky sú vápenné hladké. Okná sú drevené dvojité s doskovým ostením, na oknách prvého nadzemného podlažia sú mreže. Na oknách z južnej strany sú plastové rolety. Dvere sú drevené rámové v oceľovej zárubni menené na prízemí v roku 1994 spolu s nadstavbou podkrovia. Podlahy sú z keramickej dlažby, drevená palubovka, Jekor, laminátové parkety a v podzemnom podlaží je cementový poter. Rozvody vody sú z pozinkovaného potrubia, rozvody kanalizácie sú z plastového potrubia, rozvod plynu vedie len ku kotlom v podzemnom podlaží. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická - poistky. Vykurovanie je ústredné teplovodné, zdrojom tepla pre celý som sú dva plynové kondenzačné kotle - Junkers a Leblanc - umiestnené v podzemnom podlaží, ktoré sú aj zdrojom TÚV. Radiátory sú oceľové zvárané a liatinové rebrové v podkroví. Vykurovanie je doplnené kachľovou pecou v izbe v podzemnom podlaží a v jednej obývacej izbe na prvom nadzemnom podlaží a kozubom s otvoreným ohniskom v druhej obývacej izbe v prvom podlaží a dvoma v podkroví. Rodinný dom je napojený na verejný rozvod vody, plynu a NN. Splaškové vody sú odvedené do žumpy za domom. Pôvodný dom z roku 1950 bol prestavaný v roku 1975, kedy bolo pristavené podzemné podlažie a východný trakt domu, v roku 1994 bolo nadstavené podkrovné podlažie a prevedená čiastočná rekonštrukcia domu - výmena interiérových dverí, podláh. okien na prvom podlaží, v roku 2000 boli menené kotly ÚK, v roku 2010 boli realizované podlahy z laminátových parkiet, rekonštruovaná kúpeľňa na prízemí a v roku 2019 bola menená kuchyňa na prvom podlaží.

Okolie domu tvorí veľká okrasná záhrada. Harmónia sa nachádza uprostred krásnej prírody Malých Karpát. Táto lokalita je vzácna svojim pokojom od ruchu mesta a ponúka už nie len bohaté športové vyžitie - turistiku, lyžiarsky svah, bežkárske trate ale aj trvalé bývanie.
Táto výnimočná nehnuteľnosť sa nedá jednoducho opísať - treba ju vidieť.

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté okrem kvalitného právneho servisu, poplatkov u notára a na katastri (elektronický vklad), aj naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. To všetko vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie v oblasti úverov s dlhoročnou praxou (finančný agent NBS a člen siete sprostredkovateľov spoločnosti INSIA) a osobnej spolupráce s pobočkami bánk v Pezinku.

Naše viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Pezinku Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

Podobné realitné ponuky

Predaj extravagantná 7 izbová moderná vila s bazénom Pezinok
Predaj Cena v RK
Predaj extravagantná 7 izbová moderná vila s bazénom Pezinok

REB.sk Vám exkluzívne ponúka na predaj jedinečnú, sedem izbovú vilu v Pezinku s nádherným výhľadom na Malé Karpaty. Jej moderná architektúra Vás uchváti extravaganciou a výnimočnými detailmi. • Architektonicky...

Vila 442 m2 Pezinok
Predaj dvoj generačného  5 izbového rod.domu Pezinok Cajlanská ul. Predaj dvoj generačného  5 izbového rod.domu Pezinok Cajlanská ul. Predaj 359.000,- €