Výnimočný 3,5i, luxusne vyhotovený byt 1km od BORRY .

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Chcete bývať v veľkom luxusnom byte ? Chcete prísť do bytu suchou nohou z vášho auta a pohodlnej garáže? Máte radi prírodu ale aj blízkosť obchodného centra? Preferujete sa rýchlo dostať na diaľničný obchvat? Ak áno, tak nasledujúca ponuka je práve pre Vás.
Ponúkame na predaj luxusne - nadštandardne vybavený 3-izbový byt v Bratislave-Lamači v modernom bytovom dome na Heyrovského 1 v tichej lokalite .
Byt je situovaný na 2.poschodí/6, zatepleného moderného bytového domu s výťahmi. Úžitková plocha bytu 113 m2.
Balkón ako zariadená presklená loggia, ktorá je využiteľná ako menšia izba s príjemným sedením .
Byt je luxusne vybavený kvalitným zariadením z drahých materiálov, steny pokryté látkovými hodvábnymi tapetami, mramorovými doskami a obkladmi, sanita značky VilleryBoch . Byt je v štýle talianskeho dizajnu a moderných doplnkov, navrhovaných dizajnérom štýlu Art moderna zdielne Atdesign Florencia.
Dispozícia byt sa člení na dennú a nočnú časť. V prípade záujmu sa dá dohodnúť aj na odkúpení celého zariadenia bytu.
Pozostáva z:
- veľkej slnečnej obývačky s klimatizáciou Obývačka má priamy východ na príjemnú presklenú lodžiu . Lodžia je využiteľná ako priestor na posedenie s množstvom kvetov.
Obývačka je prepojená s kuchyňou ale zároveň oddelená múrikom s obkladom v toskánskom štýle s inteligentným osvetlením a mramorovou doskou. Kuchynská linka je vyrobená na mieru v bielej lesklej farbe a dizajnovým digestorom s osvetlením. Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi MIELE/ varná doska, gril na lávové kamene, rúra na pečenie, mikrovlnná rúra ,kávovar, parná rúra, chladnička a umývačka riadu /.Ku kuchyni patrí navyše menší balkón a miestnosť na skladovanie.Kuchynská časť má samostatnú klimatizáciu. Vybavenie kuchyne je súčasťou predaja.
Pri kuchyni je samostatná pracovňa , ktorá vytvára štvrtú izbu alebo pracovný priestor tesne napojený na obývačku.
Byt má 2 spálne:
1.spálňa s toskánskými tapetami a samostatnou klimatizáciou
2.spálňa je v modernom štýle taktiež
So samostatnou klimatizáciou.
Pri izbách je ešte navyše druhá samostatná šatníková miestnosť .
Spálne sú s obývačkou predelené chodbami, kde je na mieru robená šatníková priestranná stena s množstvom miesta.
Chodby majú elegantné hodvábne tapety.
Byt má samostatnú kúpeľňu s väčším talianskym sprchovým boxom s vírivkou a hudbou . Obklady sú značky Villery Boch v bielo-modrej kombinácii s dvoj-umývadlom a batériami zn. Hans Grohe a podlahovým kúrením.
Samostatné WC s obkladmi je značky Villery Boch v tej istej bielo-modrej kombinácii so samostatným umývadlom a zrkadlom.
Byt má 2 vstupné a bezpečnostné dvere s video-vrátnikom, kamerovým systémom, napojených na alarm s možnosťou napojenia na ochranu objektov . V byte je optický internet. Byt má nové kvalitné plastové okná s izolačným 3 -sklom, roletami.
K bytu prislúcha samostatná kotolňa s novým kondenzačným kotlom Buderus hned pri chodbe pri vstupe. Vstupná chodba je taktiež zariadená kobercom, tapetou .
K bytu patrí samostatná pivnica na 1.podlažnom poschodí. V 2.podzemnom poschodí sú 2 veľké garážové státia, ktoré sa dajú prikúpiť k bytu. Z garáže, či pivnice sa priamo výťahom dostanete k bytu.
Byt polohou a kvalitou prevyšuje priemer bytov v okolí a to tak kvalitou prevedenia, použitými materiálmi ako i prepracovaným dizajnom pre pohodlné bývanie pre
náročných klientov. Byt je veľmi dobre členený a málo a šetrne užívaný.
OBYTNÝ DOM:
Obytný dom je modernou výraznou stavbou v Lamači , je to masívny tehlový zateplený dom s 3 podlažiami podzemných garáží s uzamykateľným vchodom a výťahmi .V dome na prízemí je VÚB banka, cukráreň, očná optika, pár metrov predajňa novin a zastávka MHD.
LOKALITA
Lokalita Lamač je mimoriadne obľúbená pre svoju pokojnú, takmer vidiecku atmosféru a pritom perfektnú dostupnosť do centra mesta. V blízkosti je kompletná občianska
vybavenosť, školy, škôlky, detské ihriská. Blízke Malokarpatské námestie má poštu, obchody, reštaurácie, multifunkčné športoviská ,zdravotné stredisko a taktiež
lokalita má výbornú dopravnú infraštruktúru a napojenie na diaľnice v oboch smeroch. Neďaleko sa nachádza nákupná zóna zahŕňajúca obchodné centrum BORY MALL s množstvom obchodov, reštaurácií, kina, terás a atrakcií, buduje sa nová veľká moderná nemocnica, METRO,OBI,HORNBACH a iné obchody, predajne áut ,značkové servisy a záhradníctva.
Milovníci prírody si prídu na svoje v blízkom lese s množstvom cyklotrás a turistických chodníkov.
Byt je vhodný pre každého, kto má rád luxus spojený s pohodlím vo výbornej štvrti v Bratislave.
Byt je kúpou voľný.
Všetky ďalšie informácie radi poskytneme v realitnej kancelárii. Neváhajte nás kontaktovať.

Podobné realitné ponuky

PREDANÉ!!! 3izb.byt  - LAMAČ
Predaj 225.000,- €
PREDANÉ!!! 3izb.byt - LAMAČ

Realitná kancelária LEGACY ponúka formou výhradného zastúpenia majiteľa svetlý 3-izbový byt v obľúbenej časti Lamač - na Studenohorskej ulici. Byt po kompletnej rekonštrukcii s rozlohou 77 m² ( plocha bytu...

3-izbový byt 67.5 m2 Bratislava - Lamač / Studenohorská
Predáme 3 izb byt na Bakošovej ulici
Predaj 190.000,- €
Predáme 3 izb byt na Bakošovej ulici

Ponúkame na predaj 3 izbový byt v Lamači na Bakošovej ulici po čiastočnej rekonštrukcii. Panelový bytový dom z roku 1990 je zateplený. Byt má podlahovú plochu 69,16 m2 s...

3-izbový byt 69.16 m2 Bratislava - Lamač / Bakošova
3i byt pripravený na rekonštrukciu | krásna lokalita | Lamač
Predaj 184.900,- €
3i byt pripravený na rekonštrukciu | krásna lokalita | Lamač

Peter z RADO Reality Group Vám exkluzívne ponúka 3-izbový byt v pôvodnom stave pripravený na rekonštrukciu v skvelej lokaliteByt je v krásnom prostredí plnej zelene, čo Vám poskytuje príjemný vonkajší...

3-izbový byt 76.13 m2 Bratislava - Lamač / Bakošova 34
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDANÉ!!! 3izb.byt - LAMAČ 225.000,- € 3-izbový byt 67.5 m2 Bratislava - Lamač
Studenohorská
predaj
Predáme 3 izb byt na Bakošovej ulici 190.000,- € 3-izbový byt 69.16 m2 Bratislava - Lamač
Bakošova
predaj
3i byt pripravený na rekonštrukciu | krásna lokalita | Lamač 184.900,- € 3-izbový byt 76.13 m2 Bratislava - Lamač
Bakošova 34
predaj