Výrobná hala 700 m2, Prešov, na prenájom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Holubia
700 m²
studňa
230/400V
ČOV
prenájom - Sklady a haly
3.000,- € bez DPH
Ponúknite vlastnú cenu

30195x zobrazená v zozname / 3494x zobrazená detailne / 265x zobrazená detailne tento mesiac

Výrobno-prevádzková hala ideálna na zámočnícku výrobu sa nachádza v Šalgovíku, miestnej časti krajského mesta Prešov. K hale prislúcha oplotený areál o výmere cca 3.500 m2, kde sú viaceré prístrešky a montážna jama. Objekt je postavený na rovinatom pozemku, ide o jednopodlažnú dvoj-priestorovú halovú konštrukciu s obvodovým plášťom zo sendvičových panelov. Zastavaná plocha je 709 m2. Vstup do haly je prostredníctvom vrát s elektrickým pohonom (3x) i klasických dverí. Okná sú plastové, podlaha betónová – pancierová, vnútorná žeriavová dráha je osadená portálovým žeriavom (5,0 t). Okrem výrobno-prevádzkovej časti sa v bočnom trakte haly nachádza kancelária, kuchynka, šatňa, toalety, sprcha a sklad materiálu. Hala je vykurovaná kotlom na drevo v kombinácii so solárnym ohrevom. Inštalované sú tu rozvody el. energie, vody, stlačeného vzduchu, vzduchotechnika a kamerový systém.
Vybavenie haly: portálový žeriav 5.0 t, centrálny kompresor, balatinovací box, 4 x CO zváracie aparáty, 1 x TIG, 1 x MIG, lakovňa (vysokotlaková + elektrostatika), 2 x píla na delenie, 1 x dierovačka, 3 x vŕtačka, 1 x sústruh, 1 x fréza, nožnice, ohýbačka či vysokozdvižný vozík 1,7 t.
Z inžinierskych sietí sú k dispozícii – elektrina (inštalovaný príkon od 30 kVA až do 100 kVA), vlastná studňa, čistička odpadových vôd a telekomunikácie. Blízkosť krajského mesta poskytuje komplexnú infraštruktúru a služby. Dopravné napojenie je bezproblémové a plynulé.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Prešove na ulici Holubia

Inzerovaný sklad / halu na ulici Holubia v Prešove v cene 3.000,- € je o 437 € lacnejší ako je priemerná cena skladu a haly v Prešove. Rozloha je o 100 metrov menšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Prešove.

Pozícia realitnej ponuky

3.000,- €
Cena nehnuteľnosti 1.750,- € 3.500,- €
3500 m²
Celková rozloha 1200 m² 3500 m²
700 m²
Úžitková plocha 405 m² 7000 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha3500 m²
Úžitková plocha700 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa
El. napätie230/400V
KanalizáciaČOV
Kúpeľňasprchovací kút
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zMontované
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--38 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny