Výrobná hala s pozemkom Prešov - Petrovany, Prenájom / Predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Petrovany
700 m²
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
prenájom - Sklady a haly
3.500,- € Pri predaji cena na vyžiadanie v RK, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

38490x zobrazená v zozname / 12417x zobrazená detailne / 239x zobrazená detailne tento mesiac

Výrobno-prevádzková hala sa nachádza v komerčnom areáli, v tesnej blízkosti krajského mesta Prešov. Je ideálna na výrobné a skladovacie účely, prípadne na iné služby. Budova s pozemkom sa nachádza v katastrálnom území obce Petrovany, v susedstve priemyselných parkov Petrovany a Záborské, a to hneď vedľa diaľnice D1.
Objekt je postavený na rovinatom pozemku v zmysle stavebného povolenia a je riadne skolaudovaný. Ide o jednopodlažnú halovú konštrukciu so železobetónovým skeletom a obvodovým plášťom zo sendvičových panelov. Jej rozmery sú 36,5 x 19 metrov, výška 8 metrov a zastavaná plocha je cca 690 m2. Vstup do haly je prostredníctvom vrát s elektrickým pohonom i klasických dverí. Okná sú plastové, podlaha betónová – pancierová, vnútorná žeriavová dráha je osadená portálovým žeriavom (3,2 t). Okrem výrobno-prevádzkovej časti sa v zadnom trakte nachádza ubytovacia časť s osobitným vstupom. Kolmo na halu sú pripravené betónové základové pásy na ďalšiu halu s rozmermi 12,5 x 30 metrov.
Prístup na pozemok je z cesty tretej triedy (Prešov – Petrovany) a následne vnútro-areálovou betónovou komunikáciou. Z inžinierskych sietí sú k dispozícii – zemný plyn, elektrina, vodovod, čistička odpadových vôd a telekomunikácie. Blízkosť krajského mesta (700 m od hranice k. ú.) poskytuje komplexnú infraštruktúru a služby. Príslušnosť do k. ú. Petrovany, na druhej strane, poskytuje výhodné sadzby miestnej dane. Dopravné napojenie je bezproblémové a plynulé, výjazd na diaľnicu D1 je vo vzdialenosti 1 km od areálu.
Ako bolo spomenuté, budova aj prináležiaci pozemok sú súčasťou širšieho areálu, preto je možné aj pomerne variabilné nastavenie jeho parametrov podľa potrieb klienta. V cene sú zahrnuté aj podiely na prístupovej komunikácii, inžinierskych sieťach a parkovacie státia pre cca 30 automobilov.
Podrobnejšie informácie sú pre záujemcov k dispozícii formou konzultácie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Petrovanoch

Inzerovaný sklad / halu v Petrovanoch v cene 3.500,- € je o 819 € lacnejší ako je priemerná cena skladu a haly v Petrovanoch. Rozloha je o 214 metrov väčšia ako je priemerná rozloha skladu a haly v Petrovanoch.

Pozícia realitnej ponuky

3.500,- €
Cena nehnuteľnosti 1.750,- € 3.500,- €
3500 m²
Celková rozloha 1200 m² 3500 m²
700 m²
Úžitková plocha 405 m² 7000 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha3500 m²
Úžitková plocha700 m²
Statusprenajaté
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--16 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny