Výrobná hala so skladmi a kanceláriami Sereď

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Sereď
Ulica.: Niklová
608.5 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
prenájom - Sklady a haly
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

664x zobrazená v zozname / 124x zobrazená detailne / 124x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom výrobnú halu so skladmi a kanceláriami v prístavbe na Níklovej ulici v Seredi. Hala sa nachádza na pozemku o celkove výmere 1247 m2. Celková plocha haly vrátane kancelárií a skladov je 608,5 m2. Do objektu sa vstupuje cez plechovú bránu z dvora areálu, alebo vstupom z priečnej strany haly od ulice. Hala je prevádzkovo prepojená s prístavbou, ktorá bola postavená v roku 2015. Jedná sa o nepodpivničený objekt určený na výrobu a skladovanie tovarov. Celý areál je oplotený. Areál je napojený na vodu, elektrinu, plyn a kanalizáciu. Prenájom je možný ihneď. Možný je aj odkup areálu. Cena prenájme je ......... . Prevádzkové náklady sú...........


Dispozičné riešenie haly:


1 NP: veľkopriestorová hala bez priečok a podlaží, len v prednej časti sú oddelené priečkami dve kancelárie a sklad, v zadnej časti je kancelária, prechod do prístavby a sociálne zariadenia .
2.NP: prístupné oceľovým schodiskom z haly, pozostáva z dvoch kancelárií s prechodom do kancelárie prístavby.

Stavebno – konštrukčné vyhotovenie haly :


Hala je založená na železobetónových liatych základových pásoch. Nosnú konštrukciu tvoria betónové stĺpy uzatvoreného profilu osadené do betónových základových kalichov s oceľovým zavetrením. Pozdĺžne prepojenie stĺpov je betónovými väzníkmi, priečne prepojenie tvoria strešnú konštrukciu oceľové väzníky, na ktorých je prichytená strešná krytina z hliníkové plechu so zateplením. Stropná konštrukcia je vyhotovená v časti objektu, obvodové konštrukcie sú murované a zateplené obkladom fasády. Okná sú zdvojené drevené s kovovou mrežou, brány plechové. Podlahy sú liate, vykurovanie je centrálne z kotolne v prístavbe, elektroinštalácia je svetelná i motorická. V sociálnych zariadeniach sú umývadlá, WC misy, sprchy a výlevka pre upratovačku. Ohrev teplej vody je z elektrického bojlera.

Dispozičné riešenie prístavby:


1 NP: skladová hala s tromi priestormi, v prednej časti je sklad, v bočnej časti je priestor so zabudovanými oceľovými nádržami, a v zadnej časti s vchodom z exteriéru je kotolňa.
2.NP: prístupné len z poschodia výrobnej haly, pozostáva z kancelárie s prechodom na vonkajšie schodisko na prízemie pre vstup do kotolne ( plynový kotol ÚK na plyn ).

Stavebno – konštrukčné vyhotovenie prístavby :


Stavba je založená na železobetónových liatych základových pásoch. Nosnú konštrukciu tvorí murované steny z Porfixu. Strešnú konštrukciu tvoria oceľové priehradové väzníky, na ktorých je prichytená strešná krytina z hliníkové plechu so zateplením. Omietky sú hladké vápenné, okná sú zdvojené plastové s kovovou mrežou, na poschodí sú strešné okná Velux, brány a dvere sú plechové. Podlahy sú liate, vykurovanie plechovými radiátormi Korad je centrálne z kotolne, elektroinštalácia je svetelná i motorická. Budova nemá žiadne iné vybavenie, žiadne sociálne zariadenia, kuchynku a pod..

Lokalita:


Nehnuteľnosť sa nachádza v okrajovej časti zastavaného územia obce Sereď v k.ú. Sereď, na hranici s katastrálnym územím Dolná Streda a je situovaná na rovinatom teréne v oplotenom areáli spol. PeWaS, s priamym prístupom z vnútroareálovej komunikácie bývalej Niklovej Hute, ktorá je priamo napojená na výjazd z priemyselnej zóny mesta Sereď a Dolná Streda. Lokalita je zastavaná prevádzkovými stavbami, priemyselnými, výrobnými a skladovými objektmi, ťažká výroba - bývalý štátny podnik NIKLOVA HUTA Sereď. Dostupnosť do centra mesta Sereď a Dolná streda je cca 3 min. autom. Autobusová zastávka prímestskej autobusovej dopravy je vzdialená cca 2 min. autom. Železničná stanica v Seredi je dostupná cca 5 min autom.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu skladu a haly v Sereďe na ulici Niklová

Podrobné informácie

Celková rozloha608.5 m²
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MM-3 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.