VÝROBNÉ HALY – STROJARENSKÁ VÝROBA – 10km od KOŠÍC

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Čaňa
2130 m²
predaj - Výrobné priestory
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

6754x zobrazená v zozname / 729x zobrazená detailne / 193x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY ponúka na predaj dve výrobné haly postavené a vybavené na strojárenskú výrobu s výbornou dopravnou obslužnosťou.
HALA č.1 má zastavaných 1100m2. Je rozdelená na výrobnú časť a administratívnu časť. Výrobná časť má rozlohu 760m2 a svetlú výšku 7 m. Administratívna časť sa skladá z 2 podlaží o celkovej výmere 730 m2. Administratívna časť poskytuje veľa zázemia na prízemí výrobno-technickým pracovníkom a na poschodí administratíve a vedeniu spoločnosti. Hala je postavená z oceľovej konštrukcie a opláštená izolačnými sendvičovými panelmi, okná má plastové, bola skolaudovaná v roku 2013. Je napojená na všetky inžinierske siete (voda, verejná kanalizácia, elektrina, plyn). Má vlastnú elektrickú trafostanicu, vlastnú kompresorovú stanicu a rozvody technických plynov s vonkajšou stanicou. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a žiaričmi. Vo výrobnej hale je pancierový betón a mostový žeriav s nosnosťou 5ton. Priľahlý pozemok má výmeru 1840 m2.

HALA č.2 má zastavaných 640 m2, má svetlú výšku 11m a žeriavovú dráhu s možnosťou osadenie žeriavu s nosnosťou 20 ton. Je to jednoloďová výrobná hala, postavená z oceľovej konštrukcie. Opláštenie sendvičovými panelmi sa práve realizuje. Priľahlý pozemok má rozlohu 500m2. Všetky inžinierske siete na hranici pozemku.

V prípade kúpy oboch hál sa dá jednať o cene.



JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 14 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.
Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte realitného makléra Ing. Jozefa Takáča, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu JOZUE REALITY, s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Vaše hodnotenie ponuky

Podrobné informácie

Úžitková plocha2130 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JT-127 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.