Výrobné, pracovné priestory 4 km od Myjavy

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Brestovec
955 m²
studňa
nie
230/400V
žumpa
nie
prenájom - Výrobné priestory
Cena v RK Viac informácii RK
Ponúknite vlastnú cenu

78797x zobrazená v zozname / 9474x zobrazená detailne / 253x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom výrobný priestor v jednopodlažnej tehlovej budove. Objekt je vzdialený 4 km od Myjavy a je schválený na stolársku výrobu. Je oplotený samostatne stojaci objekt s výmerou 1120 m2 pozemku. Zastavaná plocha je 955 m2. V budove sú administratívne a sociálne priestory 120m2 = 2x kancelária, jedáleň, 2 x šatňa, 3x WC, skladové a výrobné priestory 700 m2, nákladná rampa. Príjazdová komunikácia asfaltová, v objekte panelová. Vykurovanie je ústredné na tuhé palivo, elektrická prípojka, žumpa, vlastná studňa s dostatkom vody.

Objekt je možné využívať na skladové a výrobné zameranie.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vaše hodnotenie ponuky

Kontaktujte

Bc. Patrik Šedivý

Bc. Patrik Šedivý

0910411.. zobraziť 0910 411550

TIMA Real, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

TIMA Real, s.r.o.

Hlavná 26/34, Michalská pasáž, Trnava 917 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha1120 m²
Úžitková plocha955 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Klimatizácianie
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-PS-1.1 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.