Výrobné priestory v Novákoch

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v meste Nováky, neďaleko Prievidze. Ide o výrobnú halu, priestory a pozemok o celkovej rozlohe 1470 m2.
Nehnuteľnosť sa v minulosti využívala ako kováčska dielňa. Súčasný majiteľ by bol veľmi rád, ak by sa v tejto produkcii pokračovalo aj naďalej, čím by sa vyplatila aj časť kúpnej ceny. Majiteľ by v takom prípade zabezpečil aj všetky stroje potrebné na pokračovanie vo výrobe.
Výrobná hala o celkovej rozlohe 300m2, ako môžete vidieť na pôdoryse, pozostáva z priestoru pre výrobu a časti kde sa nachádza sprcha, toaleta a kancelária. Je to pôvodnejší stav, hala by sa dala využiť na prevádzku autoservisu, dielne alebo ako výrobné priestory.
Priestory, ktoré sú o celkovej rozlohe 100m2, pozostávajú zo skladu, sprchy, wc, kotolne a dvoch kancelárii (tiež môžte vidieť na pôdoryse). Na hlavnej kancelárii sú už plastové okná.
Kanalizácia je riešená žumpou, v tejto časti ešte nieje mestská kanalizácia.
Priestor je kompletne oplotený s pohyblivou bránou s parkovaním vo vnútri alebo pred objektom.

Bližšie informácie ohľadne objektu Vám poskytneme telefonicky alebo priamo na obhliadke. Preto Nás neváhajte čo najskôr kontaktovať.

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Prievidza