Výrobno-obchodný priestor, resp. sklad v Detve

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame budovu vhodnú ako obchodný, resp. výrobno - obchodný, resp. skladový priestor. Nachádza sa v Detve - sídlisku. Budova pozostáva zo šiestich miestnosí, kuchyne, chodby, sprchovacieho kúta a samostatného WC. Priestor je variabilný - možné upraviť podľa vlastných potrieb. K budove patrí pozemok o výmere 200 m2, ktorý je oplotený.
Budova prešla čiastočnou rekonštrukciou: nové rozvody vody, a elektriky, nové blezkozvody, strecha je po rekonštrikcii, nový odkvapový systém, nové bezpečnostné dvere aj vnútorné dvere. Budova je napojená na bezpečnostný systém.
Inžinierske siete: elektrika 230/400 V, voda - z verejného vodovodu, kúrenie - vlastné - elektrické konvektory, kanalizácia, možnosť parkovania, aj vlastného. Plyn je v dosahu 20 m. Prístup je po asfaltovej komunikácii s výbornou dostupnosťou na hlavnú trasu Zvolen - Lučenec (E571) - vzdialená len 100 m. Budova je vybavená internetom aj pevnou linkou.
Priestory budovy sú pripravený na okamžité užívanie.
Energetiký certifikát nie je k dispozícii.
Energetický certifikát: nie

Podobné realitné ponuky - Obchodné priestory, Detva

Budova s prístavbou vhodná na podnikanie v Hriňovej
Predaj 189.000,- €
Budova s prístavbou vhodná na podnikanie v Hriňovej

TVOJ DOMOV, s.r.o. ponúka na predaj budovu s prístavbou vhodnú na podnikanie napr. v oblasti výroby, obchodu, resp. služieb v Hriňovej. Nehnuteľnosť sa nachádza v intraviláne mesta Hriňová...

Obchodné priestory 384 m2 Hriňová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Budova s prístavbou vhodná na podnikanie v Hriňovej 189.000,- € Obchodné priestory 384 m2 Hriňová predaj