Výrobný objekt možnosť prestavby na byty, Hlavná ul.,STUPAVA

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predaj výrobný objekt (cukrárenská výroba + obytný priestor) možnosť prestavby na bytový dom s využitím na byty a polyfunkciu – trojpodlažná budova – TREBA VIDIEŤ!, Hlavná ulica, STUPAVA, v OV, TEHLA, strecha: škridla, pozemok 1194m2, ZP: 283m2, celková UP: cca 840m2 (cca 280 m2 pivničná časť + cca 280m2 výrobný priestor + cca 280 m2 obytná časť), VIĎ FOTOGALÉRIU! Vedené na Liste vlastníctva ako pálenica, na základe zmeny účelu využitia využívaná ako cukrárenská výroba, komplet nová elektrika 3 – 4 roky dozadu, fasáda nafarbená z prednej časti, kúrenie – elektrické (Protherm), ohrev teplej vody na Solár, IS: elektrika 220/380 V, mestská voda, studňa, kanalizácia, priestory predpripravené na podnikateľskú činnosť - prízemie - skladové priestory s jamami a pálenica, 1.poschodie – momentálne zariadené a využívané ako cukrárenská a pekárenská výroba – možnosť ponechať stroje a komplet zariadenie, predsieň, chladiaci box, šatňa, kancelária, 1x miestnosť cukrárenská výroba, 1x – pekárenská výroba, drevené schodisko, 2. poschodie – obytná časť - možnosť rozdeliť na 2 samostatné bytové jednotky, 1.časť 2. poschodia - stropy s dreveným obkladom, stredné drevené okná, plávajúce podlahy, izba s kuchyňou – kuch.linka so spotrebičmi – práčka, sklokremická dvojplatnička, chladnička, kúpeľňa spoločná s WC(vaňa), 1x izba, šatník, 2.časť 2.poschodia nedokončená – možnosť dokončiť podľa vlastných predstáv – bez prípojok, miestnosti prechodné – kúpeľňa s WC, kuchyňa s izbou, 2x izba. Parkovanie pri firme, vo dvore, v prípade prestavby na byty je priestor aj na vytvorenie parkovania na pozemku.

Cena: 350.000,-EUR, možnosť kúpy aj na hypotekárny úver. Cena zahŕňa: províziu RK za sprostredkovanie predaja, kompletný právny servis pri predaji nehnuteľnosti, vrátane dohodnutia podmienok a vypracovania Zmluvy o zložení zálohy, Zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, Kúpnej zmluvy a Návrhu na vklad do katastra nehnuteľností. Možnosť kúpy aj na HÚ.


Všetky informácie o danej nehnuteľnosti a obhliadky, si môžete dohodnúť na telefónnom čísle : , , prípadne si pozrite aktuálnu ponuku – www.mer.sk

Chcete predať, kúpiť alebo prenajať svoju nehnuteľnosť v Bratislave a blízkom okolí? Neváhajte nás kontaktovať.

Realitná kancelária ponúka klientom možnosť priamej: KÚPY/VÝKUPU/ODKÚPENIA/ bytu/nehnuteľnosti, len BRATISLAVA, AJ ZADĹŽENÝCH. V prípade dohody, KÚPIME VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ/BYT AJ ZADĹŽENÝ do 48 hodín - PLATBA V HOTOVOSTI (dlh na nájomnom/nedoplatky správcovskej spoločnosti, exekúcia, dražba bytu/nehnuteľnosti, vyplatenie dlhu nebankovej spoločnosti a iné dlžoby/ťarchy), dlhy vyrovnáme, šetríme Váš čas - problém vyriešime za Vás a zabezpečíme Vám bývanie, nechajte Vaše starosti na nás.
Kontakt: , .

Ďalej súrne hľadáme pre svojich klientov NEHNUTEĽNOSTI v Bratislave a blízkom okolí do 15 km (garsónku, dvojgarzónku, 1 izbový byt, 2 izbový byt, 3 izbový byt, 4 izbový byt, pozemky, rodinný dom – LOKALITA NEROZHODUJE). Neváhajte nás kontaktovať, ponúknite nám na predaj svoje nehnuteľnosti. Tešíme sa na spoluprácu s Vami a preto volajte, prípadne nám pošlite email, SMS a my sa s Vami skontaktujeme. Ďakujeme Vám za Vašu prejavenú dôveru. Kontakt: , .

Podobné realitné ponuky - Výrobné priestory, Malacky