PREDANÉ

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame exkluzívne na predaj veľmi pekný slnečný pozemok v m.č. Záhorská Bystrica - Tešedíkova ulica.

Pozemok sa nachádza v záhradkárskej lokalite nad obcou v blízkosti lesa a má samé plusy. Je široký 21 m, má obdĺžnikový tvar a JZ orientáciu. Terén pozemku je svahovitejší. Vstup na pozemok je priamo z asfaltovej cesty, ktorá patrí mestu, cesta je osvetlená a udržiavaná aj v zime. Elektrina na pozemku (nový prívod, skriňa 3x25A - vhodný pre dom), kopaná studňa (odporúčané pre úžitkovú vodu), je tam možnosť vŕtanej studne do hľbky 50 m. Pozemok je vedený ako záhrada a má výmeru 826 m2.

Na daný pozemok je vydané stavebné povolenie pre výstavbu záhradného domu (individuálna rekreácia) + potvrdenie od stavebného úradu o schválení užívania pre trvalé bývanie a udelenie trvalého bydliska. Povolenie na dom so ZP 150 m2 a ÚP 180 m2.
Pozemok sa predáva so stavebným povolením vrátane arch. štúdie pre možnú zmenu projektu.

Lokalita je nádherná, pokojná a tichá, iba 200 m od lesa. Z pozemku sú príjemné výhľady na zeleň a Karpaty. V dolnej časti pozemku preteká potok. Zástavka MHD s pravidelným spojom priamo pod most SNP je vzdialená cca 10 min. pešo od pozemku.

JEDINEČNÁ PONUKA SVOJHO DRUHU!

KONTAKT:
M. Chmelárová
tel. číslo:
e-mail:

Podobné realitné ponuky - Rekreačné pozemky, Bratislava - Záhorská Bystrica

Prírodný stavebný pozemok 6,9 árov v extraviláne – mestská časť Bratis
Predaj 178.980,- €
Prírodný stavebný pozemok 6,9 árov v extraviláne – mestská časť Bratis

TUreality ponúkajú príjemný stavebný pozemok na výstavbu rekreačného domu v bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica. Pozemok je umiestnený na úpätí Malých Karpát. Má primeranú výmeru 690m2, je obdĺžnikového tvaru, šírku...

Rekreačné pozemky 690 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prírodný stavebný pozemok 6,9 árov v extraviláne – mestská časť Bratis 178.980,- € Rekreačné pozemky 690 m2 Bratislava - Záhorská Bystrica predaj