Vyšná Myšľa - viacgeneračný rodinný dom s veľkým pozemkom. VIDEO.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice-okolie
Lokalita.: Vyšná Myšľa
236 m²
1248 m²
3
9
áno
úplne prerobený
studňa a vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

64001x zobrazená v zozname / 3406x zobrazená detailne / 229x zobrazená detailne tento mesiac

VIACGENERAČNÝ rodinný dom s veľkým pozemkom + samostatná stavba.
Dom s pozemkom a stavbu s pozemkom, je možné zakúpiť aj samostatne.
Podlahovo nadštandardná nehnuteľnosť, ktorú si majiteľ zrealizoval pre vlastné bývanie, pričom bral dôraz na kvalitu použitého materiálu.

3 podlažný rodinný dom, 9 izbový . Zastavaná plocha domu: 173 m2.
Veľký pozemok: 1248 m2. , rovinatý, oplotený s 3 vstupmi.
Stavba – sklad náradia - Dielňa (zateplená stavba s vlastným prístupom, pozemkom). Zastavaná plocha: 63 m2

Všetky inžinierske siete, 2 x vlastná studňa.


BAZÉN, neosadený, na pozemku za domom. Vonkajšia murovaná TERASA.

RODINNÝ DOM: 3 podlažný s 3 bytmi so samostatnými vchodmi. Prístavba a nadstavba kolaudovaná r. 2022
Na prvé nadzemné podlažie je možný z vonku aj bezbariérový prístup - ostáva bezbariérové zariadenie na presun imobilných osôb.

Výstup na terasu za domom. 2 hlavné vstupy do domu.



DISPOZÍCIA domu: podlažia sú prepojené spoločným vnútorným schodiskom.
1. NP: veľká kuchyňa, obývacia izba, spálňa s výstupom na balkón, špajza s oknom, kúpeľňa s oknom, samostatná toaleta s oknom (kuchynská linka v kuchyni je podlahové kúrenie, kúpeľňa s rohovou vaňou, miestom pre práčku, sušičku, miesto pre sprchovací kút, radiátor. V izbách sú radiátory).
Na prízemí sú vchodové dvere, vstavaná skriňa. Výstup z prízemia domu na 1.NP po 14 schodoch. Z vonkajšej časti je bezbariérový.
2. NP : obývacia izba s oknom do záhrady, spálňa so vstavanou skriňou, izba s výstupom na balkón, kuchyňa, kúpeľňa spojená s toaletou (murovaný sprchovací kút, okno v kúpeľni, umývadlo)
Podkrovie: zatiaľ kompletne nedokončené. Dispozične: 2 veľké izby, obývačka, predpríprava pre kúpeľňu so sprchou a toaletou, výstup na balkón z izby a obývačky. Okná z prednej aj zadnej strany pekne presvetľujú celú miestnosť, bez nutnosti strešných okien.
Vnútorné schodisko, presvetlené oknom. Umiestnený plynový liatinový kotol PROTHERM Medveď KLZ so zásobníkom vody na 120 l.
Prízemné podlažie – suterén: veľká garáž, technická miestnosť. Kotol Atak na tuhé palivo na ohrev teplej vody a kúrenia. Akumulačná nádrž 1000 l so 150 l zásobníkom vody na ohrev ( vykurovanie vody a kúrenia).
Z akumulačnej nádoby so špirálou a vývodmi na prípojku pre solárne panely na ohrev vody. Polovica domu je podpivničená.
Stavebný materiál: pôvodný skelet: plná tehla, prístavba tvárnice YTONG. Vytvorené nové vnútorné sadrokartónové priečky.
Dom zateplený 100 mm polystyrénom, vonkajšia silikónová fasádna omietka.

REKONŠTRUKCIA: Napojený na všetky inžinierske siete. Možnosť využitia obecnej vody, alebo vody z vlastnej studne. Odpad riešený septikom.
Kompletne menené plynové kúrenie, voda, elektrina. Každé podlažie má samostatne regulovateľné vykurovanie. 1. NP a 2.NP má samostatný rozvod vody, aj elektriny.
Drevené Euro okná, sieťky na oknách. Drevené Euro dvere vchodové 2 x, drevené Euro dvere garážové. V dome v izbách je plávajúca podlaha. Sadrokartónové vnútorné priečky. Sadrokartónové stropy, sádrové omietky na stenách. Jednotlivé podlažia sú prepojené kvalitnými drevenými bukovými schodmi, na železnej konštrukcii, natreté špeciálnym – Osmo voskovým olejom. Predpríprava pre kamerový systém a poplašné zariadenie v celom dome. Prípojka do domu na optický kábel.
Medené okapy. Kvalitné balkónové zábradlie. Kované, pozinkované, vo farbe a patine.
Všetky 3 balkóny, boli celé „ obalené“, izoláciou, fasádnym aj tvrdeným polystyrénom, zospodu, aj z vrchu, kvôli tepelným mostom. Liata izolácia, na ktorej je dlažba.
Satelit s kompletným rozvodom na každé poschodie.
Strešná krytina domu: betónová strešná krytina Bramac. Kvalitné drevo na krov (220 x 120 mm). Komín: vonkajší nerezový zn. Schiedel.
Parkovanie: priamo pred domom pre 3 autá. Zámková dlažba. Možnosť vytvorenia viacerých parkovacích miest na priľahlom pozemku.
STAVBA - Sklad náradia - Dielňa: má vlastný prístup a vlastný pozemok. Stavba bola predpripravená tak, že ju bude možné využiť po zmene užívaní stavby, využiť ako menší rodinný dom s dispozíciou 2 spálni, kuchyne spojenej s obývačkou. Celoliata podlaha. Stavba sklad náradia, kolaudované v r. 2022
Vlastný prívod obecnej vody. Vlastná studňa – betónové skruže. Možné pripojenie na vlastnú plynovú prípojku. Zavedená elektrina 230/400 V. Zavedené plynové kúrenie liatinovými radiátormi. Napojený na odpad. Plastové okná, balkónové dvere.
Strecha plechová zn. Ranila, šikmý strop. Zateplená 350 mm izoláciou minerálna vlna.
Výsuvná elektrická, rolovacia garážová brána. V zadnej časti je sklad dreva.

***
Nehnuteľnosť je situovaná v zástavbe rodinných domov. Slušní susedia.
Obec Vyšná Myšľa: vzdialená od Košíc cca 6 km, v obklopení krásnou okolitou prírodou Slanských hôr, autobusová zastávka SAD, vlaková zastávka , potraviny, materská škola, kostol, rozhľadňa. Rýchle napojenie na diaľnicu.

V prípade záujmu o obhliadku, alebo podrobnejších informácií kontaktujte realitného makléra.

ZARA REALITY: spolupracujeme s finančnými špecialistami. Kvalifikovaní odborníci, ktorí majú potrebné znalosti a ušetria Vám čas, aj peniaze.

ZARA REALITY: keď sa sny stávajú realitami...


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Vyšnej Myšľi

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1248 m²
Zastavaná plocha236 m²
Počet poschodí3
Počet izieb9
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-ZH-272 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.