Výstavba inteligentného 4 izbového bungalovu v NM a okolí

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
Ulica.: Nové Mesto nad váhom
115 m²
4
nie
holopriestor
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
120.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2359x zobrazená v zozname / 231x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

COMACCreality s.r.o. Pokiaľ máte pozemok táto ponuka je exkluzívne pre vás. Ponúkame vám výstavbu modernej murovanej novostavby 4 izbového domu typu bungalov. Dom sa predáva v stave holodom. Dom je samostatne stojaci, jednopodlažný s valbovou strechou. Pozostáva z predsiene,WC ,šatníka, technickej miestnosti, 4 samostatných izieb .V obývacej izbe sa nachádza príprava na krb SCHIEDEL. Obývacia izba je spojená s kuchyňou a jedálňou. Z obývacej izby sa vychádza na priestrannú terasu .
Rodinný dom je postavený z tehly, strecha Bramac - čierna - väzníkový krov, plastové okná - izolačné troj-sklo s vonkajšou povrchovou úpravou, zateplenie a fasádnou farbou, izolácie, žumpa, prípojka elektriky a vody, príprava na alarm a kamerový systém, elektrické podlahové vykurovanie značky Hevolta - inteligentný dom, možnosť ovládania cez mobilnú aplikáciu hlasom + rekuperácia, https://hevolta.sk/, elektrický bojler na ohrev vody, sadrové omietky - sieťky na všetkých stenách, vypínače a zásuvky, úprava terénu s trativodmi. Zastavaná plocha je 140 m2. Úžitková plocha 115 m2. Plocha terasy je 15 m2. Možnosť ukážky postaveného vzorového domu.
Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona , pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy A0.
Kontaktujte nás a my Vám radi pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky a inzercia je zdarma. Naša predajná cena je vždy konečná vrátane provízie. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Pre podrobné informácie volajte na alebo píšte na mail.adresu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Novom Meste nad Váhom na ulici Nové Mesto nad váhom

Inzerovaný rodinný dom na ulici Nové Mesto nad váhom v Novom Meste nad Váhom v cene 120.000,- € je o 93.951 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. Rozloha je o 35 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Novom Meste nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0904.., uveďte číslo ponuky ZR--5...

Pozícia realitnej ponuky

120.000,- €
Cena nehnuteľnosti 69.900,- € 450.000,- €
140 m²
Zastavaná plocha 90 m² 620 m²
115 m²
Úžitková plocha 40 m² 405 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha140 m²
Úžitková plocha115 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Krbpredpríprava
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--5086 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.