VYTVORTE SI SVOJ DOMOV V NOVOSTAVBE DOMINO-DVOJIZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Trnavská cesta
60.3 m²
8
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
580,- €/mes. Energie:
120 € / mes
+120,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

46214x zobrazená v zozname / 15771x zobrazená detailne / 157x zobrazená detailne tento mesiac

VYTVORTE SI SVOJ DOMOV V NOVOSTAVBE DOMINO | ŠARMANTNÝ DVOJIZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM S PIVNICOU & PARKING

Slnečný a šarmantný dvojizbový byt, o výmere 60,30 m2, s príjemnou diskrétnou loggiou, o výmere 4 m2, sa nachádza na 4/8 poschodí v poprednej novostavbe DOMINO, len pár metrov od jazera Štrkovec vo vychytenej lokalite Bratislavy – Ružinov.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE BYTU:


Vstupná chodba s veľkou vstavanou roll-door skriňou
Samostatná toaleta
Priestranná kúpeľňa s vaňou, umývadlom a práčkou
Veľká obývacia izba spojená s kuchynskou linkou a barovým sedením
Spálňa so vstavanou skriňou a so vstupom na príjemnú loggiu s výhľadom do tichej ulice a na zeleň

CENA A PRÍSLUŠENSTVO:


Dvojizbový byt sa prenajíma kompletne zariadený, stačí si priniesť len zubnú kefku a môžete si užívať výhody bývania v novostavbe DOMINO.

K bytu prislúcha jedno parkovacie státie v podzemnej garáži priamo pri výťahu, čo zaručuje úplný komfort bývania.
Takisto, prislúcha k bytu jedna pivnica, o výmere 2 m2, ktorá je už v cene nájmu.

Charizmatický dvojizbový byt sa prenajíma za cenuEUR 580,-/Mesiac +EUR 120,- energie inkl. pivnica inkl. parkovacie státie v podzemnej garáži.

VYBAVENOSŤ BYTU:


Lukratívny dvojizbový byt je kompletne zariadený nábytkom (manželská posteľ, nočné stolíky, vstavané skrine, písací stôl, sedacia súprava, konferenčný stolík, posedenie na loggii) a spotrebičmi (práčka, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, sklo-keramická varná doska, digestor, televízor) & je pripravený na okamžité bývanie (základná výbava kuchynského riadu, vysávač, mop, žehliaca doska, stojan na prádlo). Byt má na podlahe koberec a dlažbu, plastové okná, bezpečnostné protipožiarne vchodové dvere.

K dvojizbovému bytu prislúcha parkovacie státie v chránenej podzemnej garáži & murovaná pivnica, o výmere 2 m2.

POPIS OBJEKTU A LOKALITY:


Pocit prinášajúci radosť a potešenie z kľudného & pokojného bývania v meste Vám poskytuje dvojizbový byt orientovaný na juho-východnú stranu do tichej strany s výhľadom na zeleň v poprednej novostavbe DOMINO z roku 2009.

Polyfunkčný komplex DOMINO disponuje 24/7 recepciou & je chránený strážnou službou a kamerovým systémom. Átrium s udržiavanou zeleňou slúži pre oddych, nachádzajú sa tu nebytové & obchodné priestory, ktoré poskytujú lahodné posedenie v kaviarničke, fitnes služby a mnoho ďalšieho. Vstup do átria je možný cez dve pasáže: z Trnavskej cesty a z Teslovej ulice.

Rezidenčný objekt spravuje renomovaná správcovská spoločnosť Blaho-Byt, ktorá zaručuje rýchly a hladký proces riešenia všetkých komplikácii počas užívania nehnuteľnosti v objekte DOMINO.

Charizmatický dvojizbový byt je v tesnej blízkosti Štrkoveckého jazera, na dosah biznis centier APOLLO, CBC, obchodných centier Polus a Centrál, potravín Kaufland, Billa či Farmárskej tržnice a len kúsok od centra s jednoduchým napojením na diaľničný obchvat. Byt je ideálne umiestnený neďaleko od centra a zároveň na dosah relaxačných a športových aktivít. V okolí: športoviská, detské ihriská, park, nákupné centrá, jazero Štrkovec a Kuchajda, dostatok zelene & jednoduché napojenie na MHD.

PLATOBNÉ PODMIENKY A DOBA NÁJMU:


Doba nájmu pri tomto dvojizbovom byte je minimálne 1 rok (podľa dohody).
Prvé platby pri podpise nájomnej zmluvy sú štandardne následujúce: 1. nájom za mesiac (EUR 700,-) + Depozit (EUR 700,-) + Provízia pre realitnú spoločnosť ADRID REAL (EUR 700,-).

© Copyright by ADRID REAL s.r.o. - Fotografie, texty & videozábery sú majetkom a autorským dielom spolocnosti ADRID REAL s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Trnavská cesta

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Trnavská cesta v Bratislave - Ružinov v cene 580,- €/mes. je o 236 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. Rozloha je o 3 metre väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 68 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Pozícia realitnej ponuky

580,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 470,- €/mes. 3.000,- €/mes.
64.3 m²
Celková rozloha 38.64 m² 116 m²
60.3 m²
Úžitková plocha 36 m² 97 m²

Kontaktujte

Martina Miklenčičová

ADRID REAL s. r. o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

ADRID REAL s. r. o.

Online Office | Drieňová 1H | Eden Park , 821 01 Bratislava | Slovakia | IČO: 44201133 Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava 1, oddiel: Sro, vložka: 52641/B

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha64.3 m²
Úžitková plocha60.3 m²
Počet poschodí8
Počet izieb2
Statusprenajaté
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--330 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny