Za záhradami

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Bývajte v novom moderne a štýlovo

V živote človeka sa menia nároky na bývanie približne každých 10 rokov od osamostatnenia. Na začiatku hľadáme malé, resp. menšie bývania pre pár, následne pre rodinu a neskôr pravdepodobne niečo generačné.

Nie vždy sa priestor zlúči s nástrahami budúcnosti a našimi plánmi. Projekt bývania v rodinných domoch vo Veľkom Orvišti Vám poskytne riešenie a Vy budete pripravení na rozšírenie Vašej rodiny. Naše domy Vám poskytnú komfort, moderný dizajn a všetko potrebné k Vášmu bývaniu.

Jedná sa o moderne koncipované rodinné domy na novovzniknutej ulici. Celkovo 10 rodinných domov sú postavené tak, aby majiteľovi poskytli nielen dostatok priestoru na bývanie, ale aj parkovanie, pozemok o výmere cca 250 m2 a odstup medzi jednotlivými domami Vám poskytne dostatok priestoru pre garáž, prípadne bazén, alebo altánok na posednie v kruhu rodiny.

Naše domy sú určené pre začínajúce rodiny a páry, ktoré majú víziu bývať v tichu a pokoji, ale zároveň vrámci rýchlej dostupnosti do mesta. Budúcnosť Vašich rodín je našou základnou myšlienkou, s ktorou boli domy budované. Praktické rozloženie dennej časti na prízemí (obývačka s kuchyňou) a nočnej časti na poschodí s dvoma detskými izbami alebo izbou a pracovňou, predstavuje základ pre pokojné bývanie s dostatkom priestoru do budúcnosti. Dve kúpeľne Vám zároveň doprajú komfort, v letných mesiacoch Vás schladí klíma (vo všetkých domoch je predpríprava 1x vonkajšia jednotka a 4x vnútorná – obývačka + každá izba na poschodí), optický internet Vás udrží v spojení so svetom.

Podobné realitné ponuky