Záhrada na predaj 249 m2 na ul. Veľkoblahovskej v DS so záhr. domčekom

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. z poverenia majiteľa ponúka na predaj záhradu so záhradným domčekom v osobnom vlastníctve na ulici Veľkoblahovskej v Dunajskej Strede.

Rozloha pozemku je 249 m2 /7 m x 35 m/. Príjazdová cesta je asfaltová. Vstup na pozemok je z ulice cez uzamykateľnú bránu. Na pozemku sú rodiace ovocné stromy /slivky, hrušky, jablone/ malina a vinič, ktoré poskytujú každoročnú úrodu a záhrade dodávajú príjemnú atmosféru . Je obklopená množstvom zelene...vďaka čomu zabezpečuje súkromie a skvelé miesto na oddych a relax. Pozemok je oplotený. V oboch strán sú záhrady.
Na pozemku je zriadená elektrina 230/380V - momentálne odpojená. Na polievanie je k dispozícii voda z vŕtanej studne. Na pozemku je záhradný domček so škrídlami cca 20 m2 čo sa slúži ako skladacia miestnosť na drevo, záhradkárske náradie, motocykle, bicyklov a pneumatiky. Je možnosť zrekonštruovať podľa predstáv nového majiteľa. Prisluchá k tomu aj malý kútik na prípravu jedál a občerstvenia a altánok tiež so škrídlami cca 30 m2 s posedením .

Lokalita: Dunajská Streda je vzdialená 47 km od mesta Bratislava. V pešej vzdialenosti je centrum Dunajskej Stredy, kompletná občianska vybavenosť, Lidl, Tesco, Billa, nemocnica, banky, nákupné strediská, čerpacia stanica, atď. Je tichá a kľudná lokalita, slušní susedia a bezproblémové parkovanie pri bytovom dome. Kúpou hneď voľný alebo podľa dohody.

Cena 27 000,-- €


Prosím , kontaktujte ma ohľadom detailnejších informácií alebo zabezpečím osobnú obhliadku záhradu.
tel : , alebo mailom :


ODPORÚČÁM VIDIEŤ OSOBNE

V cene je zahrnutá provízia RK.



Vzhľadom na aktuálnu situáciu (COVID-19) a na základe Opatrenia ÚVZ SR obhliadky zrealizujeme samozrejme za dodržania prísnych hygienických podmienok (rúška, rukavice, vzdialenosť). Dbáme na Vaše aj naše zdravie, a preto poprosíme každých klientov a záujemcov, aby dodržali hygienické podmienky.


Ozvite sa mi v prípade ak máte nijakú nehnuteľnosť na predaj alebo prenájom . Rada Vám pomôžem. Neváhajte a ponúknite! Ďakujeme za Vašu dôveru. Stačí prezvoniť.

Podobné realitné ponuky

POZEMOK NA ZELENEJ ULICI, DUNAJSKÁ STREDA
Predaj 103.000,- €
POZEMOK NA ZELENEJ ULICI, DUNAJSKÁ STREDA

1.BCR Vám v zastúpení majiteľa ponúka na predaj pozemok v Dunajskej Strede.POPIS:- celková rozloha pozemku: 569 m2- rovinatý pozemok- takmer pravidelný obdĺžnikový tvar- v okolí rodinné domy -...

Záhrady 569 m2 Dunajská Streda
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
POZEMOK NA ZELENEJ ULICI, DUNAJSKÁ STREDA 103.000,- € Záhrady 569 m2 Dunajská Streda predaj