Záhradka s chatkou - elektrina, pitná voda

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Vrútky
Ulica.: záhradkárska osada Vŕšok
292 m²
studňa
230/400V
predaj - Záhrady
58.500,- €
200,34 €/m2 rýchla dohoda istá, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

92865x zobrazená v zozname / 10435x zobrazená detailne / 238x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívna a skvelo vybavená a precízne udržiavaná záhrada s chatou v záhradkárskej osade „Vŕšok“ v lokalite Kolónia Hviezda vo Vrútkach. Celková výmera záhrady je 292 m2 (+100 m2 v podieloch na ceste), záhrada je krásne udržiavaná a jej dominantou je chata, ktorá je vo výbornom technickom stave, s napojením na elektrinu – poistky sú nové (220V aj 380V, elektromer), zdrojom vody je vlastná vŕtaná studňa s pitnou vodou (s rozborom/certifikátom), samozrejmosťou je stavebné povolenie pre studňu, ktorej hĺbka je až 19m, pričom prameň s výdatnosťou 30l/min. je v hĺbke 9,5m a je naozaj kvalitný a dostatok vody zabezpečuje čerpadlo zabudované v studni. V chate je v podstate zriadená „malá vodáreň“ – systém obsahuje riadiacu jednotku, tlakovú nádobu, 2x filter a vypúšťací ventil).
Chata má pôdorys 6x5m, je to typické „A-čko“, typ Javorina, rok výstavby 1985. Konštrukcia chaty je drevená, zateplená, strecha je z pozinkovaného plechu. Osadené sú okenice so železnými hasprami, nechýbajú ani sieťky na oknách. Chata nie je podpivničená, avšak pod chatou (pod terasou chaty) je vytvorený dostatočný skladovací/úložný priestor. Prístrešok pre náradie je osobitne. Do chaty sa vchádza z vkusnej terasy, na ktorú sa dostanete cez nové drevené vstupné schody. Prízemie chaty je tvorené kuchyňou s kuchynskou linkou, klasickou rohovou lavicou a rozťahovacím gaučom. Všetok nábytok je vyrobený „na mieru“. Nechýba ani skvelý zdroj tepla – kachľová pec. V podkroví sa nachádzajú 4 plnohodnotné postele, do podkrovia sa vychádza „mlynárskymi schodmi“. Úžitkovosť a praktickosť chaty je zvýšená tým, že v jej prístavbe sa nachádza „letná kúpelňa“ s umývadlom a sprchou s teplou vodou (15l bojler) a dokonca aj s chemickým WC!
Záhradkárska osada je celá oplotená – je možnosť oplotiť si aj vlastnú záhradku. Výborný prístup autom po spevnenej ceste až k záhradke, parkovanie možné na vlastnom pozemku. Celá záhradkárska osada je oázou kľudu a pokoja, s dostatkom stromov. Predávaná záhradka je zatrávnená + dospelé okrasné kríky.
Predáva sa s kompletným zariadením a vybavením! (podrobnosti o vybavení a zariadení Vám dáme telefonicky)!

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady vo Vrútkách na ulici záhradkárska osada Vŕšok

Rozloha záhrady 292 m2 je o 1104 metrov menšia ako je priemerná rozloha záhrady vo Vrútkách.

Pozícia realitnej ponuky

58.500,- €
Cena nehnuteľnosti 17.000,- € 58.500,- €
292 m²
Rozloha pozemku 292 m² 340 m²

Kontaktujte

Mgr. Milan Migo

Mgr. Milan Migo

hovorím po slovensky mówię po polsku mluvim česky I speak english
+421907.. zobraziť +421907815420

M-expert s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

M-expert s.r.o.

Alej slobody 2203, Dolný Kubín 026 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku292 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Terénrovina

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--11 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny