Záhradka v Nových Zámkoch na predaj

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
331 m²
studňa
nie
nie
nie
predaj - Záhrady
10.799,- €
32,63 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2789x zobrazená v zozname / 11762x zobrazená detailne / 236x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj záhradu v Nových Zámkoch na ul. Čerešňová o výmere 331m2. Na pozemku sa nachádza drevený altánok, vŕtaná studňa, vinič a ovocné stromy. Pozemok je rovinatý a je k nemu bezproblémový prístup z dvoch strán.

Sme aj priamo hypotekárne centrum s vlastnou registráciou v Národnej banke Slovenska pod registračným číslom 249901, overiteľným priamo v NBS a preto najvýhodnejšia hypotéka, prípadne spotrebiteľský úver je pri kúpe tejto, resp. akejkoľvek nehnuteľnosti z našej ponuky pre vás z našej strany samozrejmosťou. V prípade financovania prostredníctvom nášho hypotekárneho centra vybavíme komplet všetku úverovú dokumentáciu za vás.

V prípade ak disponujte dostatočnou hotovosťou, ktorá však nepokryje celú dohodnutú kúpnu cenu, môžete pri tejto nehnuteľnosti využiť naše doplnkové finančné služby - spolufinancovanie kúpy alebo dofinancovanie hypotéky. Tieto finančné služby sú poskytované z našich vlastných zdrojov a za podmienok ako v banke - stávate sa vlastníkom.

U nás je dohodnutá cena konečná vrátene provízie - v cene je zahrnutý právny, realitný, katastrálny a v prípade hypotéky, resp. spotrebiteľského úveru aj úverový servis. Všetky naše ponúkané služby sú na najvyššej možnej úrovni, disponujeme všetkými zákonnými povoleniami a licenciami.

Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, kúpou voľná, bez tiarch. V prípade ak Vás nehnuteľnosť zaujala, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Tel. - Mgr. Horváthová Marta

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja záhrady v Nových Zámkoch

Rozloha záhrady 331 m2 je o 3650 metrov menšia ako je priemerná rozloha záhrady v Nových Zámkoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 záhrady v Nových Zámkoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-MH...

Pozícia realitnej ponuky

10.799,- €
Cena nehnuteľnosti 9.900,- € 165.000,- €
331 m²
Rozloha pozemku 18 m² 4304 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku331 m²
Vlastníctvoosobné
Statuspredané
Odvoz odpadunie
Vodastudňa
El. napätienie
Plynnie
Kanalizácianie
Internetnie
Inžinierske sietenie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MH-42 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.