Murovaná chatka vo výbornom stave na Mihaľove časť KIRA JUH

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

KING REAL exkluzívne ponúka na predaj murovanú chatku vo výbornom stave v tichej lokalite záhradkárskej časti KIRA JUH, ktorá sa nachádza nad sídliskom Pod Papierňou v Bardejove.
Chatka je z časti podpivničená (3m2), na prízemí je obývacia izba s kuchynskou linkou a pieckou. V podkroví je izba na spanie.
Spolu je podlahová rozloha chatky 26 m2. Chatka sa nachádza na svahovitom pozemku (kaskády) o rozlohe 438 m2, ktorý je kompletne oplotený.
V chatke nieje zavedená elektrina, je možnosť zriadiť vodovodnú prípojku, má suché WC. Strecha nezateká a je z pozinkovaného plechu.

Pri spodnej časti pozemku tečie potok a na pozemku sa nachádzajú rôzne ovocné stromy a kríky (broskyňa, hruška, jabloň, vinič, černice, rakytník ...)
Súčasťou predaja je aj záhradný domček na náradie a kompletné záhradkárske vybavenie, zariadenie chaty a podiel na prístupovej ceste.
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. č.: , mailom alebo osobne v kancelárii ul. Hviezdoslavova 1 (Hotel pod Bránou) v Bardejove.

Podobné realitné ponuky - Chata, Bardejov

Predaj, chata Raslavice
Predaj 104.999,- €
Predaj, chata Raslavice

Ponúkame na predaj chatu vzdialenú 10min od obce Raslavice. Chata je v osobnom vlastníctve a pôvodnom, ale zachovalom stave. Jej kapacita je až 25 miest. V roku 2022 bola pristavaná...

Chata 140 m2 Raslavice
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Predaj, chata Raslavice 104.999,- € Chata 140 m2 Raslavice predaj