Zariadená 2-garsónka, NOVOSTAVBA RETRO, BA II. Ružinov, Nevädzová

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

POPIS BYTU:
Ponúkame na prenájom peknú kompletne zariadenú 2-garsónku s garážovým státím (22,13 m2) v novostavbe Retro v lokalite Bratislava II. Ružinov na ulici Nevädzová. Celková plocha bytu je 56,1 m2, lodžia 9,32 m2, nachádza sa na 9. poschodí. K bytu prislúcha pivnica (2,34 m2). Bytový dom je zabezpečený 24 hod. strážnou službou.
2-garsónka bude voľná od 1.12.2016.

STAV BYTU:
Novostavba skolaudovaná v roku 2011 – vybavenie: plávajúce podlahy, plastové okná s interiérovými žalúziami, bezpečnostné dvere. Byt je kompletne zariadený. V kúpeľni je vaňa, v byte je samostatná toaleta.

PLATBY:
Nájom vrátane garážového státia je 450,- eur + zálohy za energie, internet a TV 150,- eur, vratný depozit vo výške 600,- eur, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.

LOKALITA:
Kompletná občianska vybavenosť. Priamo v polyfunčnom objekte RETRO sa nachádza nákupné centrum, recepcia, wellness, potraviny, banky, pošta. Športoviská, obnovená bežecká dráha v tesnej blízkosti, jazero Rohlík, Štrkovec, MHD.

Podobné realitné ponuky

PRENÁJOM - krásna garsónka, ul. Záhradnícka, BA II
Prenájom 520,- €
PRENÁJOM - krásna garsónka, ul. Záhradnícka, BA II

Realitná kancelária LEXXUS ponúka na prenájom zrekonštruovanú garsónku na Záhradníckej, BA IIVýmera: 21,10 m2Poschodie: 5p./8p.Byt sa ponúka kompletne zariadený, so spotrebičmi.Cena: 520 EUR/mes TOPPONUKA...

Garsónka 21 m2 Bratislava - Ružinov / Záhradnícka
Prenájom 520,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Hľadáme pre slušného. klienta garzónku v BA na prenájom do 450 .- eur. Cena v RK Garsónka 0 m2 Bratislava prenájom
PRENÁJOM - krásna garsónka, ul. Záhradnícka, BA II 520,- € Garsónka 21 m2 Bratislava - Ružinov
Záhradnícka
prenájom