Zariadená a prerobená dvojgarsónka na Rybníkoch 5 (ZC-123)

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

J&MZ reality ponúka na predaj kompletne prerobenú a zariadenú dvojgarsónku o rozlohe 49,36m2 na sídlisku Rybníky 5. Byt sa nachádza v sedemposchodovom paneláku s výťahom, je podstrešný, bez balkónu. Byt pozostáva zo vstupnej chodby s dlažbou a veľkou rohovou rolldoor vstavanou skriňou, kúpeľne s moderným obkladom a dlažbou, sprchovým kútom, oddelené WC, spáľňa, obývačka, moderná kuchyňa. V celom byte sú plávacie podlahy, drevené obložkové zárubne a interiérové dvere z masívu. Okná plastové, kuchynská linka na mieru, inetrnet, káblová televízia, stierky a maľovky nové, byt sa predáva kompletne zariadený nábytkom a elektronikou, pri vážnom záujme dohoda na cene možná. V blízkosti kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlka, potraviny, služby, MHD. Odporúčam!

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb - výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver vrátane Kúpnych zmlúv, katastrálneho poplatku a poplatkov za overenie podpisov.
V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: (p. Cvangová)

Podobné realitné ponuky